Dr. Oz: Alimentele şi băuturile care îţi salvează cu adevărat sănătatea

Fisticul crud are grăsimi sănătoase care scad colesterolul rău, iar cercetările recente susţin că ar preveni apariţia diabetului.

Dr. Oz: 5 sfaturi care-ţi modelează abdomenul. Chiar funcţionează!

Castraveţii sau varza, fermentate natural în apă cu sare, îmbunătăţesc digestia, împiedică balonarea şi stimulează arderea grăsimilor. Descoperă şi alte trucuri!

Ce este sucul din iarbă de grâu şi la ce te ajută?

Mulţi specialişti îl consideră a fi un medicament cu puteri vindecătoare. Un institut celebru în lume tratează pacienţii de cancer cu această licoare magică. Băuturile verzi conţin o

Dr. Oz: Carnea de peşte cu cel mai puţin mercur. Lista expertului!

Somonul proaspăt se regăseşte în topul specialistului, alături de alte recomandări pe care trebuie să le cunoşti ca să faci alegerile cele mai bune pentru sănătatea ta.

La ce te ajută seminţele de chia şi cum să le foloseşti

Conţinutul ridicat în fibre şi acizi graşi omega-3 le transformă într-un superaliment cu multiple beneficii pentru sănătatea organismului. Seminţele de chia au un conţinut bogat în

Scapă de insomnie cu Dr. Oz! Planul lui ca să dormi mai bine

Începe-ţi ziua cu un mic dejun care să conţină seminţe de chia, deoarece au acizi graşi omega-3 care te ajută să ai un somn odihnitor noaptea!

Dr. Oz: 4 tipuri de grăsimi sănătoase pe care le poţi consuma fără grijă

Sandvişurile cu avocado sunt consistente şi asigură un aport însemnat de acizi graşi omega-3 care sunt esenţiali pentru creier şi inimă.

Dr. Oz: 5 soluţii naturale care-ţi întăresc imunitatea. Chiar funcţionează!

Include în dietă varza crudă care favorizează detoxifierea ficatului, lucru care ajută la întărirea sistemului imunitar. Descoperă şi alte trucuri!

Cele mai bune alimente care te ajută la detoxifiere

Strugurii şi lămâile se numără printre fructele recomandate pentru că ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din corp. Descoperă ce alte produse sunt eficiente! Dacă ţi-ai propus să

Studiu. Creierul poate fi antrenat ca să poftească la alimente sănătoase

După şase luni de mâncat echilibrat, corpul tău va cere doar acest tip de alimentaţie şi te obişnuieşti să faci doar alegeri corecte.

La ce te ajută spirulina? 6 motive ca să o consumi

Conţine multă clorofilă care curăţă sângele şi rinichii, iar dacă eşti vegan este o sursă importantă de vitamina B12 care este esenţială corpului. Mi-am propus să încerc

Dr. Oz. Fibrele: La ce te ajută şi care sunt cele mai bune surse

Fasolea boabe are un conţinut ridicat şi nu trebuie să lipsească din meniul tău. Descoperă ce alte alimente trebuie să consumi!

Dr. Oz: Este sănătos să ai o dietă bogată în proteine?

Descoperă care sunt cele mai bune surse recomandate de specialist, când este recomandat să le consumi şi în ce cantităţi sunt benefice pentru corp!

Dr. Oz: 5 schimbări în 5 zile ca să-ţi faci plinul cu energie

Luni nu se consumă carne, iar miercuri se evită toate produsele care conţin grâu. Acestea sunt câteva dintre soluţiile recomandate de specialist.

3 reţete de pateuri vegetale care sunt săţioase şi bune la micul dejun

Dintr-un avocado bine copt poţi să obţii o pastă delicioasă care merge de minune pe pâine prăjită. Este rapidă, săţioasă şi bună pentru prima masă a zilei. Avocado, lintea sau

Dr. Oz: 5 reguli de bază care te ajută să faci schimbări bune în dietă

Începe totul cu o curăţenie temeinică în frigider, eliminând tot ceea ce este nesănătos şi procesat. Vei fi mai puţin tentată să faci alegeri greşite.

Cea mai bună alternativă la cartofii prăjiţi în ulei

Descoperă cum să-i prepari într-un mod mai sănătos ca să-i poţi savura liniştită. O reţetă simplă şi la care poţi apela ca să-ţi potoleşti pofta de prăjeli. Îţi garantez că

Dr. Oz: 6 alimente care sunt toxice. Scoate-le din dietă!

Doi medici celebri au făcut o listă neagră cu produsele care nu ar avea ce să caute în alimentaţia noastră. Descoperă care sunt şi ce efecte au!

Ice Bucket: Totul despre ALS. Ce este scleroza laterală amiotrofică

Provocarea "găleţii cu gheaţă" continuă, iar până în prezent s-au strâns peste 79 de milioane de dolari din donaţiile făcute de oameni din toată lumea.

Tartine cu ton, ceapă roşie, castraveţi şi boabe de piper

Descoperă o reţetă rapidă pentru masa de seară. Este consistentă şi-ţi conferă satisfacţia că ai mâncat ceva nou şi gustos. Dacă păstrezi în cămară 2-3 conserve de ton poţi