12 femei importante în costum de baie: Cine arată mai bine?

Departe de ochii jurnaliștilor și ai publicului, soțiile președinților de stat, prințesele din familiile regale europene și femeile care au funcții de înalți demnitari se relaxează în vacanțe, ca orice om, bucurându-se de soare și de apa mării. Abandonând ținutele elegante, mereu impecabile, cu care ne-au obișnuit, ele îmbracă costumul de baie pentru un bronz natural, o ocazie pe care nu și-o permit la fel de des ca o femeie obișnuită.

Însă nicio plajă și nicio echipă de securitate nu poate opri paparazzii să-și câștige banii.
Pentru acești "vânători", femeile cu nume importante sunt o "pradă" valoroasă - nu există prea multe ocazii de a o vedea pe Kate Middleton în bikini, iar când această șansă apare, "tunurile" free lancerilor nu ratează "ținta".

Bright Side ne arată cum se descurcă 12 femei importante la "testul" costumului de baie. De la aparițiile oficiale la cele de pe plajă este o mare diferență, nu-i așa?
1 din 13

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge și Prințul William și-au petrecut vacanța în Ibiza, în 2006, înainte de a se căsători. Tabloidele au publicat această imagine, lăudând-o pe Kate pentru apariția sa. Costumul de baie alb îi venea perfect.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod