Cele mai urâte dormitoare din Anglia: Dezordinea și prostul gust sunt la ele acasă!

Kitsch-ul depășește orice frontieră. Dezordinea și prostul gust domnesc în multe case din Anglia, după cum arată aceste imagini.
Dormitorul ar trebui să fie un spațiu curat, ordonat, care să te predispună la relaxare și să-ți permită să te odihnești, dar în multe case din Anglia e tocmai invers: decorațiuni de slabă factură și gust îndoielnic, fără pic de simț estetic, și o harababură de nedescris domnesc în multe dormitoare.

N-or fi toate așa, dar imaginile trimise de cei care s-au înscris în concursul pentru cel mai urât dormitor au cu ce se "mândri". Fiona Karbal, din Prenton, Birkenhead, a câștigat acest titlu dubios după ce a trimis o fotografie cu dormitorul fiului ei - o cameră cu adevărat oribilă, în care nimic nu este așa cum ar trebui.
Pereții scorojiți, mobilierul vechi, cu piese diferite, fără nicio legătură între ele, și un pat antic dau un aer lugubru acestui loc care pare destinat unor filmări pentru o producție despre o casă bântuită de fantome.

"Dormitorul a fost așa de când ne-am mutat în casa asta, acum doi ani. Camera copilului meu este ultima care a rămas nerefăcută", a explicat femeia. "I-ar plăcea să aibă un aer mai masculin sau neutru, dar și stilul retro sau de la mijlocul secolului trecut", a spus Fiona despre fiul său, care tot așteaptă să aibă și el un dormitor frumos.
"A fost foarte răbdător, știe că am avut alte priorități, ar fi drăguț să terminăm în sfârșit și camera lui. Are un perete cu tapetul rupt, unde acoperișul a fost reparat, iar doi pereți sunt văruiți cu galben și portocaliu, iar tavanul este tot portocaliu", a adăugat ea.

Celelalte imagini publicate de ziarul Daily Mail prezintă dormitoare în care dezordinea și kitsch-ul sunt la ele acasă, părând mai degrabă niște debarale abandonate în grabă. Se întâmplă, așadar, și la case mai mari...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod