Prințul Harry visa la Halle Berry: Poza care l-a dat de gol

Câteva imagini distribuite pe internet îl arată pe Prințul Harry la 18 ani, în camera lui de cămin. Pe unul dintre pereții încăperii trona un poster sexy cu Halle Berry.

Halle Berry are acum 52 de ani dar arată la fel de bine ca în urmă cu 15, când îl fascina pe Prințul Harry. Atenția lui este măgulitoare pentru actrița americană, iar vedeta a glumit puțin pe Twitter pe această temă, după ce mai multe imagini au dezvăluit că Harry avea pe peretele camerei de cămin, când era elev, un poster sexy cu ea. "Ok, Prințule Harry! Te văd!", a scris ea, adăugând un emoticon care râde lângă imaginea pe care a distribuit-o.

În fotografia pe care a postat-o actrița americană, Prințul Harry, acum în vârstă de 33 de ani și căsătorit cu Meghan Markle, este surpins pe vremea studenției, în camera lui de cămin.

Harry era un tânăr simpatic, care stătea zâmbind pe scaun, între birou și un dulap, cu spatele la peretele plin de imagini și simboluri.

Camera lui nu se deosebea prin ceva special de cele ale altor studenți - fiecare își pune pe pereți lucruri și simboluri care îl reprezintă, iar Harry nu făcea excepție: peretele din spatele lui era plin de postere. Alături de un drapel al Angliei se vede însă un poster mare cu Halle Berry într-o ipostază provocatoare. Pe același perete se mai vedeau și două posterioare sexy ale unor femei în costume de baie, dar figurile lor fuseseră decupate.

Imaginea cu Harry postată de Halle Berry a devenit virală pe rețeaua de socializare, primind mii de like-uri, iar mulți au apreciat că prințul a ales o fotografie a actriței, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod