Brad Pitt a întinerit: Primele imagini de la filmările cu Leonardo DiCaprio

Starul în vârstă de 54 de ani arată mai tânăr chiar și fără editarea foto în imaginile surprinse pe platourile de filmare ale producției „Once Upon a Time in Hollywood“.

La începutul lunii august, studiourile Sony Pictures au difuzat din greșeală câteva imagini de promovare cu Brad Pitt și colegul lui, Leonardo DiCaprio, în care se vedeau intervențiile de editare foto. Miercuri, însă, Brad Pitt a fost fotografiat pe platourile de filmare ale producției "Once Upon a Time in Hollywood", iar acesta arăta la fel de tânăr ca în imaginea editată.

Îmbrăcat în stilul anilor '60, cu un tricou negru mulat și pantaloni albi, Pitt avea părul blond aranjat în același stil retro, cu o cărare pe partea stângă, și purta în picioare o pereche de ghete din piele cu cataramă argintie.

El a fost fotografiat în timp ce traversa platoul de filmare și părea mai tânăr cu cel puțin zece ani.

Imaginile de promovare difuzate de Sony la începutul lunii îl arătau pe Brad Pitt alături de Leonardo DiCaprio, în ținute de la sfârșitul anilor '60, în timpul filmărilor pentru producția regizată de Quentin Tarantino. Aceste fotografii au fost prelucrate pentru ca lui DiCaprio să nu i se vadă gușa, iar Pitt a suferit retușări la mărul lui Adam și i-au fost scoase câteva riduri de pe gât, notează cotidianul britanic, scrie Daily Mail.

Echipa de producție a declarat pentru Page Six că a fost eroarea sa și că modificările nu au fost cerute de cei doi actori, iar aceștia nu au avut cunoștință despre ele.

Di Caprio îl interpretează în "Once Upon a Time in Hollywood" pe fostul star TV Rick Dalton, în timp ce Pitt îl portretizează pe Cliff Booth, prietenul apropiat al lui Dalton şi dublura sa în cascadorii, amândoi luptându-se să reuşească la Hollywood.
Acţiunea filmului, care nu este o biografie a lui Charles Manson, potrivit lui Tarantino, se situează în anul 1969, surse declarând pentru presa de profil că lungmetrajul va surprinde atmosfera acelor timpuri tumultuoase. Regizorul a declarat că acțiunea se desfășoară în "Los Angeles-ul anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod