Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera: „Am problemele mele“

Cântăreața în vârstă de 37 de ani preferă o relație în care există o singură celebritate. Iar aceea trebuie să fie ea.

La opt ani după experiența unui divorț, Christina Aguilera este mai prudentă și mai pragmatică în dragoste. Într-un interviu publicat de Cosmopolitan, pentru care a făcut și o ședință foto, ea a declarat că preferă să aibă o relație cu cineva care nu este celebru și a explicat de ce îi este mai bine așa.

Vedeta a spus că poate controla o singură celebritate într-o relație, iar aceea trebuie să fie a ei. În niciun caz, a precizat ea, nu vrea să fie cu cineva din industria sa: "Am avut multe ocazii, dar nu-i genul meu să mă văd cu altă persoană din industrie.

Trebuie să fie ceva în neregulă cu tine ca să vrei să fii din business-ul ăsta și să fii cu mine. Serios! Am deja problemele mele", a punctat solista, explicând că se simte mai bine cu un bărbat care nu este celebru.

Aguilera l-a cunoscut pe Matthew Rutler în 2010, în timpul filmărilor pentru producția "Burlesque". El era pe atunci asistent de producție. Cei doi au devenit părinți unei fetițe, Summer Rain, în 2014, iar șapte luni mai târziu s-au logodit. Anul acesta, mai multe publicații de peste Ocean au scris că ei s-au despărțit.

Cântăreața mai are un copil, un băiat în vârstă de 10 ani, Max Liron, cu fostul ei soț, Jordan Bratman.
Christina și Jordan s-au căsătorit în noiembrie 2005 și s-au despărțit în septembrie 2010.

Aguilera a vorbit în interviul din Cosmopolitan și despre decizia de a poza fără machiaj pentru coperta albumului "Liberation", imaginile prezentând-o cu totul altfel decât o știa lumea. "Am vrut să mă regăsesc", a spus ea despre fotografia de pe coperta primului ei album din ultimii șase ani, adăugând că, deși îi place să aibă un look aranjat, a vrut să-și arate și imperfecțiunile.

"Te sperie, dar am acceptat provocarea (...) Îmi place corpul feminin și cred că este ceva de care trebuie să fii mândră, nu ceva ce trebuie să stăpânească un bărbat", a spus artista.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod