Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera: „Am problemele mele“

Christina Aguilera este din nou protagonistra unei ședințe foto remarcabile


În martie, Aguilera a făcut o ședință foto fără machiaj pentru revista Paper. Imaginile realizate de Zoey Grossman au făcut înconjurul lumii, prezentând o altă față a cântăreței. Christina Aguilera arăta total schimbată fără machiaj.

"Sunt o cântăreaţă, asta sunt prin natura mea. Dar sunt într-un loc, chiar şi pe plan muzical, în care ai o senzaţie de eliberare pentru că poţi să dai totul la o parte şi să apreciezi cine eşti şi să-ţi arăţi frumuseţea naturală", a spus ea într-un interviu acordat revistei care a găzduit pictorialul.

Aguilera a precizat atunci că nu renunță la look-ul ei clasic pentru că îi place mult machiajul.

În februarie, vedeta a publicat pe Instagram trei fotografii în care apare nud, într-o cadă plină cu apă şi spumă, care îi acoperă strategic zonele intime.

Membru al juriului emisiunii TV americane "The Voice", Christina Aguilera va putea fi văzută anul acesta în două filme - "Zoe", în care interpretează rolul unui robot, şi comedia "Life of the Party", în care joacă propriul rol.

Artista în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", în anii '90, după ce şi-a făcut debutul muzical în clubul Mickey Mouse în care s-au lansat şi Britney Spears şi Justin Timberlake.
Ea a câştigat cinci premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod