Melania Trump are o sosie? Imaginile care oferă noi indicii

Adepții teoriei conspirației sugerează din nou că Prima Doamnă a SUA are o sosie care o înlocuiește la unele evenimente. Aceste imagini prezintă noi indicii.

O înregistrare video i-a stârnit din nou pe adepții teoriei conspirației care susțin că Melania Trump are o dublură. În timpul vizitei pe care Donald Trump a efectuat-o în Columbus, pe 24 august, hainele și părul soției sale au fost în centrul atenției din mai multe motive bizare, relatează Daily Mail.

Prima Doamnă a Statelor Unite a purtat un costum alb, cu fusta lungă peste genunchi, și o cămașă neagră cu buline albe, precum și ochelari de soare. Dar unii au scris pe rețelele de socializare că sosia Melaniei nu a făcut mai multe erori, iar diferențele între ea și "original" sunt clare.

"Culoarea părului și coafura greșită, bluza greșită, gulerul hainei greșit, logo-ul de pe ochelarii de soare a dispărut... e evident că nu-i ea", a contabilizat pe Twitter un utilizator.

Alții au analizat apariția judecând după postură și greutate, sugerând că persoana din imagini ar avea cu vreo nouă kilograme mai mult decât Melania Trump și că i se văd injecțiile cu Botox.

Melania Trump este cunoscută pentru aparițiile sale publice foarte studiate, așa că mulți au remarcat coafura diferită și culoarea părului schimbată într-o nuanță mai închisă decât preferă ea de obicei, notează cotidianul britanic.

Unii sunt de părere că dacă falsa Prima Doamnă, care a vizitat un spital pentru copii în acea zi, ar fi vrut să arate perfect, ar fi evitat strângerea viguroasă de mână, necaracteristică pentru ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod