;
Publicată folosindu-se Documente Google
Eva - Termeni si conditii
Actualizat automat la fiecare 5 minute

Termeni si conditii de utilizare

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului Eva.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul Eva.ro (denumit in continuare “Site-ul” si/sau “Eva”), ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului, si are valoarea unei conventii incheiate intre iMedia Plus Group S.A. (denumita in continuare “iMedia”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al serviciilor Eva.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile Eva (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, sau a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor Eva, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin iMedia si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al iMedia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

  • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Eva - www.eva.ro)
  • sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea Eva.ro”.

iMedia isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, bloc turn, et. 5 sect. 2, Bucuresti, cod 021901 cu specificatia “In atentia redactiei Eva.ro”, sau prin e-mail la adresa contact@eva.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea iMedia, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Despre serviciul Felicitari Eva

Eva.ro pune la dispozitia Utilizatorilor un serviciu prin intermediul caruia se trimit felicitari pe email. Orice folosire a Serviciului de Felicitari Eva.ro in alte scopuri decat cele destinate (trimiterea de felicitari) si prin alte metode decat cele din interfata Site-ului Eva.ro, cum ar fi de exemplu programe automate de calculator, este strict interzisa.

Despre serviciul Astro Eva

Plata acestui serviciu se face prin SMS. In formularul de comanda, la apasarea butonului “Comanda” Utilizatorul va fi redirectionat catre site-ul mobilpay.ro (site specializat si agreat de catre toti operatorii de telefonie mobila) unde i se va da un nr scurt la care Utilizatorul va trimite un SMS. Plata va fi listata pe factura lunara de la operatorul de telefonie mobila.

Raspunsurile furnizate prin intermediul acestui serviciu NU SUNT AUTOMATE. In functie de datele furnizate de catre Utilizator, se concepe fiecare raspuns in parte. Din acest motiv, timpul necesar raspunsului este de maxim 3 zile. In cazul in care raspunsul la cererea Utilizatorului nu ajunge la acesta in termenul stabilit (de 3 zile), Utilizatorul poate cere daune egale cu valoarea serviciului contractat (valoarea SMS-ului trimis). Cererea de despagubire va fi trimisa pe email cu subiectul “Cerere de despagubire” la adresa contact@eva.ro si va fi insotita de o copie dupa actul de identitate al Utilizatorului.

iMedia nu isi asuma responsabilitatea pentru mesajele trimise incorect, la numere gresite sau la alte numere.

Despre serviciul Concursuri Eva

Concursurile organizate pe pagina de www.eva.ro sunt concepute și administrate de către IMEDIA PLUS GROUP SA. Concursurile se vor desfășura conform Regulamentului oficial afișat în prealabil pe site, ale cărui prevederi vor fi obligatorii pentru toți participanții. Toate intervalele de desfășurare a concursurilor vor fi publicate pe pagina de web. Pot participa la concursurile organizate de IMedia orice persoane fizice care au vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Premiile acordate vor fi descrise în Regulamentul concursului. Nu este posibilă înlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nicio situație, cedarea premiului câștigat către unul sau mai mulți terți.

Mecanismul de desemnare a câștigătorului este prin tragere la sorți, iar extragerea se va face automatizat, conform mecanismelor descrise în fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe pagina eva.ro. Câștigătorii sunt rugați sa trimită un e-mail pe adresa concurs@eva.ro prin care sa comunice numele complet, adresa si numarul de telefon, pentru a putea intra in posesia premiului.

In situația organizării de concursuri care oferă cu titlu de premiu posibilitatea câștigătorului de a-și publica operele în cadrul site-ul web www.eva.ro, câștigătorul se va obliga sa garanteze față de IMedia că articolele în întregime sunt creația lor, sunt originale, că deține toate drepturile asupra lor, sunt create cu respectarea tuturor prevederilor legale în materie, şi că prin realizarea acestor articole nu sunt prejudiciate în orice mod drepturile sau interesele legale ale unor terțe persoane. IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea. Câștigătorul este singurul răspunzător față de orice terță persoană pentru eventualele prejudicii directe, indirecte, materiale sau morale cauzate prin încălcări ale unor drepturi de proprietate intelectuală ale altor persoane sau pentru orice efecte juridice derivând din aceasta, si se obligă să suporte orice cheltuieli la care ar fi obligat IMedia în urma unor eventuale pretenții ale unor terțe persoane cu privire la articole în întregime sau doar pentru o parte a acestora.

Limitarea raspunderii

iMedia nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai, sau pentru continutul si serviciile oferite de catre Utilizatorii Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la, materialele postate de catre acestia pe forum.

iMedia va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, iMedia nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe iMedia pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

iMedia nu ofera niciun fel de garantii si nu are nicio raspundere pentru serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre Utilizatori, sau pentru continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al continutului de pe Site, a serviciillor Eva, sau din imposibilitatea utilizarii acestora, indiferent de cauza, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului Site-ului.

iMedia nu garanteaza pentru informatiile, datele Utilizatorilor puse la dispozitie prin intermediul Site-ului, intreaga raspundere asupra serviciilor, continutului materialelor trimise de catre Utilizatori si postarilor Utilizatorilor, dar fara a se limita la acestea, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca le folosesc pe riscul lor. In nicio situatie, iMedia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Utilizator, din incalcarea oricaror drepturi ale tertilor, din imposibilitatea utilizarii serviciilor Eva, ori din interpretarea eronata a continutului Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii, materiale sau posteaza comentarii pe Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site sau orice drepturi apartinand tertilor, iar Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii, materiale, inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea Utilizatorilor respectivi.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea continutului Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale unor terte persoane potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ul are dreptul sa aplice masurile prevazute mai sus, neavand nicio obligatie in acest sens.

La postarea de materiale, prin materiale intelegandu-se si comentarii, indiferent de tipul acestora, Utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele limitari:

a) nu pot publica, transmite sau face referire, in nici un fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;

b) nu pot colecta datele personale ale celorlalti Utilizatori ai Site-ului si nici nu pot restrictiona accesul altor Utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site;

c) nu pot folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Administratorului;

d) nu pot publica material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;

e) nu pot publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, sau alte drepturi detinute de catre terti;

f) nu pot publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;

g) nu pot publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;

h) nu pot publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;

i) nu pot folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;

j) sa realizeze orice actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;

k) sa nu copieze, reproduca, altereze, modifice, distribuie (inclusiv prin afisare publica), sa nu foloseasca pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el), si sunt de acord sa nu realizeze lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Administratorului si / sau a tertei parti, dupa caz.

Prin transmiterea de materiale care nu sunt in acord cu limitarile mai sus mentionate, Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca sunt singurii responsabili si vor despagubi integral pe Administrator in cazul producerii oricarui prejudiciu. Site-ul si administratorii sai isi rezerva dreptul de a inlatura continut sau materiale, fara a notifica in prealabil pe cel care le-a postat.

Pentru caz de forta majora, iMedia si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al iMedia, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe iMedia si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Eva.ro sau orice alt aspect relationat Serviciului Eva.ro.

Despre cookie-uri

Eva.ro foloseste cookie-uri. Accesand site-ul, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe detalii, click aici.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca iMedia sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de catre dvs.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, iMedia va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre iMedia. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre iMedia si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai iMedia si altor companii din acelasi grup cu iMedia.

Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre iMedia si partenerii sai contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre iMedia.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

iMedia este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 9762.

Pentru mai multe detalii privind colectarea si protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

iMedia are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciile Eva.ro, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor Eva.ro.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale iMedia, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.