Majoritatea femeilor se confruntă cu chisturile ovariene, acestea fiind cel mai frecvent descoperite la un control de rutină, însă nu toate chisturile sunt grave
Este ușor să tragi concluzii greșite atunci când îți dai seama că îți întârzie menstruația. Dacă încerci să rămâi însărcinată, te vei bucura. Dacă nu, s-ar putea să simți frică sau dezamăgire, ca să nu mai spunem de confuzie. Însă iată care sunt motivele pentru care...
Potrivit specialiştilor, aproximativ 20% din sarcini se încheie cu un avort spontan şi mai mult de 80% din aceste pierderi se întâmplă până în a douăsprezecea săptămână de sarcină.
Semnalele de alarmă apar atunci când durata menstruaţiei este de peste 7 zile şi e necesară schimbarea absorbantului la fiecare 2-3 ore. Află totul despre menstruaţia abundentă!
Multe femei tinere ignoră simptomele din cauza unei concepţii greşite conform căreia fibromul uterin afectează doar femeile mai în vârstă. Ce trebuie să ştii despre această boală?
Cunoşti şi tu acele simptome foarte deranjante! Trebuie să ştii că în timpul verii candidoza vaginală se agravează, dar poţi să respecţi câteva sfaturi ca să previi acest lucru
Aproximativ 25% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 35 şi 40 de ani suferă de această boală, conform unui studiu recent realizat
Specialiștii geneticieni atenţionează toate femeile că este foarte important să-şi facă un anumit test înainte de a recurge la pilulele contraceptive
Corpul suferă transformări atât de dese şi rapide, încât e greu să realizezi ce este normal şi ce poate fi îngrijorător. Descoperă semnalele alarmante!
Unul din patru cupluri din țările dezvoltate se confruntă cu imposibilitatea de a avea un copil pe cale naturală, arată statisticile
Poate afecta ovulaţia şi femeile rămân mai greu însărcinate, explică un medic ginecolog. Ce poţi să faci ca să previi şi să măreşti şansele de a concepe un copil
Cauza cea mai frecventă o reprezintă afecţiunile cu transmitere sexuală precum gonoreea şi contaminarea cu Chlamydia, care infectează colul uterin.
Conform statisticilor multe femei întârzie din ce în ce mai mult să devină mame, fie din cauza carierei, fie pentru că nu găsesc partenerul potrivit
Ecografia de morfologie fetală şi testele genetice pot detecta dacă bebeluşul e fată sau băiat încă din a 12-a săptămână după ce ai rămas însărcinată.
Află de la un specialist în domeniu în ce constă acest tratament hormonal şi care sunt efecte pe care le generează asupra corpului tău.
Este o boală care afectează anual 15% dintre femei fără să ştie şi a doua cea mai frecventă cauză a infertilităţii. Află totul de la un medic specialist!
Băile lungi în apă caldă, duşurile frecvente sau gelurile cu un pH agresiv îndepărtează stratul protector format în mod natural în zona intimă.
Află de la dr. Elvira Bratilă, medic primar ginecologie-obstetrică care sunt cele mai bune soluţii ca să treci mai uşor peste acea perioadă dificilă a lunii.
Este o procedură minim invazivă, nu doare, nu necesită anestezie şi nici timp de recuperare. Descoperă la ce te ajută şi cum funcţionează!
Află totul despre această problemă ginecologică şi care este impactul său asupra sistemul reproducător de la medicul specialist Irina Oproiu!
Spălăturile vaginale trebuie făcute doar la recomandarea medicului. Altfel, acestea pot să producă dezechilibre grave şi predispun la infecţii.