Machiaj de vară: Look-uri proaspete și ușoare pentru zilele călduroase

Machiajul de vară trebuie să fie proaspăt și ușor, pentru a face față căldurii și umidității.

Iată câteva look-uri și sfaturi pentru a arăta impecabil în zilele toride:


Ten radiant


Optează pentru un BB cream sau un fond de ten ușor, care să uniformizeze tenul fără să îl încarce. Aplică un iluminator lichid pe punctele înalte ale feței pentru un efect de strălucire naturală.
 

Ochii naturali


Alege farduri de pleoape în nuanțe neutre, cum ar fi bej, roz pal sau piersică. Folosește un eyeliner rezistent la apă și mascara pentru a defini privirea fără riscul de a se întinde.
 

Sprâncene definite


Definește-ți sprâncenele cu un gel transparent sau un creion rezistent la apă. Sprâncenele bine definite îți încadrează fața și oferă un aspect îngrijit.
 

Buze hidratate


Alege rujuri hidratante sau balsamuri colorate pentru buze. Nuantele de coral, roz și roșu sunt perfecte pentru vară.
Asigură-te că produsele sunt rezistente la transfer.
 

Pomeți sculptați


Folosește un bronzer pentru a adăuga căldură tenului și un blush cremos pentru a oferi prospețime obrajilor. Aplică produsele cu moderație pentru un efect natural.
 

Setare cu pudră


Aplică o pudră translucidă pe zona T pentru a controla excesul de sebum și pentru a menține machiajul intact. Evită aplicarea excesivă pentru a preveni un aspect încărcat.
 

Fixare cu spray


Utilizează un spray de fixare pentru a asigura rezistența machiajului pe parcursul zilei. Optează pentru un produs cu efect de răcorire pentru un plus de prospețime.
25 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod