sutien

Este sau nu periculos să dormi cu sutienul pe tine? Un medic ginecolog răspunde

În lumea femeilor, există un mit care spune că purtarea sutienelor pe timpul nopții poate avea efecte negative.
În timp ce majoritatea dintre noi de abia așteptăm să ajungem acasă și scăpăm de sutienul care a devenit inconfortabil după atâtea ore de purtare, există și femei cărora le place să doarmă cu acest obiect vestimentar. Însă care este adevărul? Este sau nu periculos să dormi în sutien? Medicul ginecolog Lucky Sekhon ne oferă răspunsul la această întrebare.

Este benefic să dormi în sutien?


Cât de benefic este să dormi în sutien? Asta depinde de la persoană la persoană.
Dacă nu simți niciun disconfort atunci când dormi purtând sutien, atunci da, este benefic.

Mai mult, potrivit medicului ginecolog Lucky Sekhon, dormitul într-un sutien poate reduce disconfortul legat de umflarea sânilor, indiferent dacă se datorează modificărilor hormonale, angorjării sânilor (n.a. sâni dureroși, tari și umflați din cauza acumularii excesive de lapte prin golirea incompletă a sânului) sau atunci când se încearcă oprirea alăptării.

Lăsând la o parte faptul că te simți confortabil făcând acest lucru, probabil te întrebi dacă este adevărat că purtarea unui sutien în timpul somnului poate preveni pierderea elasticității sânilor sau dacă poate duce la lăsarea acestora.

"În timp ce unele femei se pot simți mai confortabil purtând un sutien în timpul somnului, nu există dovezi care să ateste că acest obicei are vreun efect semnificativ asupra țesutului mamar", spune dr.
Heather Richardson, chirurgul mamar al Bedford Breast Center. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 19 Sep 2020, 19:44
    Niciodata

    Sutienu nu este benefic nici macar in timpul zilei , cum sa dormi cu el noaptea? Sutienele blocheaza circulatia sangelui, contine sarme metalice etc Dormiti si traiti fara sutien va veti simti mai libere si sanii vor fii mai sanatosi si nu se vor lasa , vor fi mai fermi La fermitate contribuie si masajele, dusurile si atentia pe care le o oferiti, ar trebui sa primeasca acceasi atentie pe care i o oferiti de exemplu tenului...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod