serum

4 serumuri lejere care elimină acneea și cicatricile pe care le lasă în urmă

Tenul gras sau mixt predispus la acnee poate fi dificil de îngrijit. Ai nevoie de o rutină eficientă, însă în același timp lejeră, pentru a nu „sufoca” porii.
Medicii dermatologi recomanda intotdeauna simplitatea atunci cand vine vorba despre ingrijirea tenului acneic. Desi trendurile actuale, ce presupun aplicarea a sapte straturi de esente si serumuri hidratante sunt seducatoare, adevarul e ca nu se preteaza oricarui tip de ten.

Te confrunti cu acnee, pori dilatati, puncte negre si cicatrici post-acnee care par sa nu mai treaca niciodata? Ai nevoie de un serum lejer ce trateaza in acelasi timp inflamatia si petele cauzate de acnee. Ai nevoie de ingrediente demonstrate clinic si de o textura deloc complicata, care lasa pielea sa respire.

Acestea sunt serumurile care te vor ajuta sa obtii rezultate maxime cu minimum de efort:

1.
Geek&Gorgeous aPAD 20% Azeclair


Este special conceput pentru tenul acneic ce se confrunta de asemenea cu textura neuniforma si pete lasate in urma de eruptii. Serumul se bazeaza pe un ingredient numit Potassium Azeloyl Diglycinate, un derivat al acidului azelaic, acel ingredient care si-a demonstrat eficienta in reducerea petelor, reducerea inflamatiei, echilibrarea excesului de sebum, prevenirea eruptiilor noi si a punctelor negre. Textura este super lejera, nu contine ulei si se absoarbe imediat in piele.
Imi place formula pentru ca are doar cateva ingrediente-cheie, astfel ca nu e nimic acolo care sa blocheze porii. Nu contine parfum sau uleiuri esentiale. Eu folosesc acest serum dimineata si seara, pe sub crema hidratanta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod