Horoscop 6 mai: Mare atenție la ce se întâmplă în jurul vostru!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

Ziua aceasta de luni este atipică pentru tine! Nu trebuie să te trezești devreme pentru a ajunge la serviciu și ești înconjurat/ă de rude/prieteni care îți sunt foarte dragi, dar pe care îi vezi mai rar. Încearcă să fii cât mai atent/ă la ceea ce se întâmplă în jurul tău, pentru că vei primi câteva propuneri foarte interesante de petrecere a timpului liber!

Taur

Ai consumat multe băuturi zilele trecute? E firesc să te miști mai greu, iar dacă vrei să faci o schimbare majoră, acum e momentul pentru așa ceva! Ieși la alergat și încearcă să te miști mai mult! O simplă dietă nu este suficientă în cazul tău!

Gemeni

Dacă ai obosit să îi tot explici partenerului de viață cum să se comporte, e clar că nu trebuie să te mai chinui fiindcă strici orzul pe gâște! Poate că a sosit momentul să faci un pas mai important, care îți va influența viitorul! Nu te teme să spui STOP dacă simți că cel de lângă tine s-a schimbat complet!

Rac

Situația ta financiară este tot mai precară și ar trebui să îți adaptezi comportamentul pentru a limita cheltuielile! Dacă depinzi de sprijinul acordat de alte persoane, e clar că nu poți să fii complet independent/ă și că trebuie să faci unele compromisuri! Fii fără grijă, în curând totul va reveni la normal și îți vei recăpăta libertatea!

Leu

Petreci foarte mult timp în fața monitoarelor și din această cauză, vederea ta a început să slăbească.
Trebuie să te menajezi mai mult și să dedici suficient timp relaxării! Altfel, vei acumula frustrări și nemulțumiri serioase! Din fericire, seara te va găsi alături de cei dragi și te vei simți iarăși în centrul atenției!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod