Cele mai importante sfaturi ale unui ginecolog: „Mi-aș dori ca toate femeile să înceteze să facă asta!”

Sănătatea feminină este un subiect care se poate dezbate ore și zile întregi, iar sfaturile de pe Internet pot fi copleșitoare. Iată ce ar vrea să știi un expert în ginecologie!
Multe dintre noi, desi sunt constiente de faptul ca recomandarile ginecologului sunt extrem de pretioase, evita consultul din cauze precum rusinea si disconfortul. Mai mult, nenumarate femei cauta informatii online, sperand sa rezolve astfel orice problema intima.

Intr-o lume in care suntem asaltate cu recomandari, remedii si zvonuri, este esential sa ne informam din surse oficiale, mai ales cand vine vorba despre sanatatea noastra.

Iata recomandarile ginecologului pentru o sanatate intima mai buna!


Nu te mai baza pe „Doctorul Google”


Cea mai mare greseala pe care o poate face o femeie este sa isi trateze problemele intime pe baza remediilor gasite pe Internet. De asemenea, o greseala imensa este si sa iti aplici singura un diagnostic, fara sa te consulte niciun expert.
Chiar daca explicatiile din mediul online par destul de clare, te poti insela atunci cand nu ai cunostinte de baza. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod