Exercițiul facial pe care un estetician îl face în fiecare zi pentru un ten sculptat și ferm

Serumurile și cremele nu sunt singurii aliați ai pielii cu aspect tânăr – mă bucur că avem la dispoziție ustensile și device-uri care îmbunătățesc fermitatea pielii.
Totuși, pentru exercițiul de care îți voi vorbi nu ai nevoie decât de propriile mâini.

Pietrele de gua sha, exercitiile faciale si rola de jad… exista o multime de optiuni pentru „gimnastica faciala” – si multe dintre ele ofera beneficii legitime pentru sculptarea si intarirea pielii. De aceea, esteticianul celebru Natalie Aguilar spune ca exercitiile faciale fac parte din rutina ei zilnica, impreuna cu workout-ul obisnuit, pentru tot corpul.

Ii place sa lucreze mai ales linia mandibulei.
„Imi place sa imi iau ceva timp pentru a-mi contura barbia realizand un masaj pe barbie si pe unghiurile fetei”, spune ea, mentionand ca are o linie a mandibulei mai „moale” decat majoritatea oamenilor, o chestiune ce tine de genetica.

Metoda ei nu necesita altceva decat putin ulei facial sau ulei presat la rece si propriile ei maini. „Fac oarecum o miscare de ciupire cu ambele degete mari si aratatoare”, explica ea. „Apoi folosesc o usoara presiune pentru a impinge usor si lasa degetele sa alunece in sus, de la barbie pana la urechi, urmand linia naturala a mandibulei.
Acest lucru ajuta la ridicarea si sculptarea delicata a zonei gatului”. Suna destul de simplu, nu?

Totusi, nu uita sa adaugi umiditate. „Acest tip de exercitiu necesita sa aplici in prealabil un serum pentru fermitate sau un ulei care sa ajute cu alunecarea. Altfel, miscarile ar putea fi prea dure pentru piele”, mentioneaza esteticianul. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod