Vedetele sunt alături de ucraineni. Starurile condamnă invazia Rusiei în Ucraina. Arnold: „În război și după război, nimeni nu câștigă”

Pacea din Europa a fost spulberată într-o singură noapte și întreaga lume este șocată de invazia Rusiei în Ucraina. Celebritățile au reacționat imediat și multe dintre ele și-au arătat susținerea pe rețelele de socializare pentru poporul ucrainean, care trece printr-o situație dramatică. 

Iată care sunt reacțiile unor staruri față de războiul din Ucraina:

Foto: Hepta
1 din 11

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger și-a arătat sprijinul pe Instagram pentru populația din Ucraina și a vorbit despre efectele devastatoare ale războiului.
„Gândurile mele sunt alături de poporul ucrainean. Mi s-a cerut să dau câteva interviuri, dar cred că știrile trebuie să se concentreze în continuare asupra a ceea ce se întâmplă acolo - asupra tragediei care ne-a frânt inimile și asupra curajului poporului ucrainean, care ne-a inspirat pe toți. Știu ce înseamnă să crești după un război, într-o țară ocupată, și știu că în război și după război, nimeni nu câștigă. Toată lumea suferă. Războiul îi distruge pe învingători, împreună cu cei învinși. Am prieteni și fani în Ucraina și am prieteni și fani în Rusia. Ce pot spune este că niciunul dintre ei nu își dorește asta. Sper că rațiunea va câștiga și se va pune capăt acestui război inutil înainte ca mult mai multe vieți să fie distruse”, a scris Arnold Schwarzenegger.
26 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod