De la om de rând la palat. 12 femei care au devenit regine și prințese peste noapte

Încă de la o vârstă fragedă, fetele sunt fascinate de prințesele din basme. Din fericire, unele dintre ele chiar au avut norocul să treacă de la o viață obișnuită la viața luxoasă de la palat. Destinul le-a făcut regine și prințese peste noapte!

Un studiu ne arată că această cultură a prințeselor are ca rezultat un impact pozitiv asupra dezvoltării copilului în timp.

 

Vezi și: Viața Prințesei Diana în 100 de imagini. Lady Di, o figură regală marcantă, dar și un om obișnuit

Și când aceste fantezii romantice se transformă în povești din viața reală, adulții sunt și ei captivați de aceste personaje de basm.



Oare există o calitate specială, secretă, pe lângă frumusețe, farmec și inteligență, care îi permite unui om de rând să intre în lumea regalității?

 

Iată în galeria de mai jos poveștile a 12 femei care duceau vieți modeste până când destinul le-a făcut regine și prințese:

 

Sursă: brightside
Foto: hepta

1 din 13

Prințesa Charlene de Monaco

Charlene s-a născut în Zimbabwe, Africa, și și-a petrecut copilăria în Africa de Sud cu tatăl ei, un manager de vânzări, și cu mama ei, un instructor de înot pensionar.

Este înotătoare profesionistă și a câștigat Campionatul Africii de Sud când avea 18 ani.

Mai târziu, în 2000, a câștigat medalia de aur în timpul unei competiții de înot la Monaco, unde și-a întâlnit pentru prima dată viitorul soț. Cuplul s-a căsătorit în 2011 și sunt părinți ai unor gemeni în vârstă de 7 ani.
MAI MULT DESPRE: vedete, printesa, regina, palat, printese, regine
25 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod