Cum arată acum starurile muzicii din anii '90: Cine s-a schimbat cel mai mult?

Hiturile lansate de Bon Jovi, Mariah Carey, Céline Dion și Madonna sunt și acum foarte ascultate. Dar starurile muzicii anilor '90 arată altfel acum.

Eddie Murphy, despre cum e viața cu 10 copii: „Bărbații mă întreabă cât mă costă, femeile cred că e sexy“

Starul în vârstă de 58 de ani a vorbit în emisiunea realizată de Ellen DeGeneres despre cum este să fie tatăl a 10 copii.

15 bărbați celebri care arată mai bine decât în tinerețe

Sunt ca vinul care, cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun!

20 de imagini inedite în care vedetele se comportă ca niște oameni obișnuiți

Când nu sunt pe covorul roșu, pe scenă sau în filme, vedetele au momente în care trăiesc ca niște oameni obișnuiți. Aceste imagini le arată așa cum nu le vedem în fiecare zi.

Cum și-a convins Jennifer Aniston familia că va ajunge cineva: „Mi-au zis că n-o să fac niciun ban din actorie. Și apoi a venit 'Friends'“

Vedeta a dezvăluit că, la începutul carierei sale, familia i-a spus că n-o să fie în stare să câștige niciun sfanț ca actriță. Totul s-a schimbat când ea a primit oferta de a juca în serialul „Friends“.

9 femei celebre care nu se sfiesc să poarte aceeași ținută de două ori

În lumea vedetelor există o regulă nescrisă potrivit căreia o ținută nu trebuie purtată de două ori. Dar aceste femei nu sunt genul care să respecte reguli nescrise.

20 de ținute de podium care arată total diferit atunci când sunt purtate de vedete

Modelele de pe podium au dimensiunile perfecte și, de asemenea, picioare extrem de lungi. Se spune că hainele arată mult mai bine pe aceste forme! Dar este acest lucru întotdeauna adevărat?

Cine e femeia care a plătit cumpărăturile tuturor clienților la supermarket: Vedeta a fost recunoscută de un fan

Să stai la coadă ca să-și plătești cumpărăturile la supermaket și cineva să anunțe că achită pentru toți clienții sună ca un miracol de Crăciun. Și totuși, o vedetă renumită pentru discreția sa a făcut acest gest.

Crăciun la Casa Albă: Ce decorațiuni a pregătit Melania Trump

Prima Doamnă a Statelor Unite a terminat operațiunea de decorare a Casei Albe pentru Crăciun. Tema pe care Melania Trump a ales-o este patriotismul.

Cum arată soțiile unor actori celebri: 25 de femei pe care lumea nu le știe

Cuplurile de la Hollywood nu sunt formate doar din vedete. Acești actori s-au căsătorit cu femei care nu sunt celebre. Dar ele îi fac fericiți!

Vedetele care înfruntă timpul: 22 de femei care au îmbătrânit cu grație și stil

Aceste femei sunt mereu frumoase, chiar dacă timpul nu stă pe loc. Halle Berry parcă a întinerit!

12 vedete care au făcut o obsesie pentru un rol: Cum a devenit Heath Ledger primul Joker genial

Sunt actori care se identifică perfect cu personajele lor din filme. Heath Ledger a muncit ca un obsedat pentru a se transforma în Joker.

Adevăratul chip al unei vedete: Cum arată Michelle Pfeiffer fără machiaj

Michelle Pfeiffer nu are nimic de ascuns. Actrița americană și-a făcut un selfie în care apare fără machiaj.

Ce părere are tatăl tinerei care îi distruge căsnicia lui Justin Timberlake: „Face ce trebuie să facă”

Tatăl irezistibilei Alisha Wainwright, tânăra fotografiată flirtând cu Justin Timberlake, nu este deranjat de faptul că ea are o relație cu un bărbat însurat și cu un copil.

Susan Sarandon, selfie cu un ochi învinețit: Vedeta a povestit ce a pățit

Actrița în vârstă de 73 de ani a șocat pe toată lumea cu un selfie în care avea un ochi învinețit. Ea a explicat cum a ajuns în această situație.

Cum arată acum femeile rebele din anii 2000: Pink e o mamă excentrică

Au dominat muzica din anii 2000 cu stilul lor rebel, excentric și provocator. Aceste femei celebre s-au maturizat, au devenit mame și își continuă cariera.

Tina Turner, la 80 de ani: Când era copleșită de boală se gândea la sinuciderea asistată, acum are a doua șansă la viață

Legendara cântăreață a vorbit într-un interviu despre cum se simte la împlinirea vârstei de 80 de ani. „Parcă am primit a doua șansă la viață“, a mărturisit ea.

Cum arată acum vedetele legendare care au făcut istorie la Hollywood

Betty White, Eva Marie Saint și Kim Novak au avut cariere strălucitoare. Iată cum arată azi 18 vedete legendare de la Hollywood!

Justin Timberlake, prins când își înșela soția: Gesturile pe care Jessica Biel nu i le poate ierta ușor - FOTO

Starul în vârstă de 38 de ani a fost fotografiat în timp ce flirta cu o colegă atrăgătoare.

20 de cupluri de vedete din anii '90 care au rămas în inimile noastre

Tineri, frumoși și celebri, au dominat anii '90, ne-au inspirat și ne-au arătat cum e dragostea în lumea vedetelor. Aceste cupluri nu mai există azi, dar au rămas în inimile noastre.