Frumusețe și noblețe: 15 prințese și regine elegante și influente din toată lumea

Meghan Markle și Kate Middleton sunt considerate cele mai frumoase și mai elegante prințese, dar există și alte femei care aduc un plus de eleganță caselor regale din toată lumea.
Femeile din casa regală britanică sunt tot timpul în centrul atenției. De-a lungul domniei sale îndelungate, Regina Elisabeta a II-a și-a respectat cu sfințenie linia sobră și discretă în care a condus destinele monarhiei și ale poporului său.

După "revoluția" pe care Prințesa Diana a creat-o în relația familiei regale cu opinia publică, a urmat o eră nouă, în care Kate Middleton și mai apoi Meghan Markle au devenit tot mai vizibile și au căpătat un rol mai însemnat în monarhia britanică.
Căsătorite cu cei doi băieți ai regretatei Prințese Diana, frumoase, mereu elegante, active social, dar și dedicate creșterii copiilor lor, Kate și Meghan se află permanent în centrul atenției.

Însă prințese și regine frumoase există și în alte țări de pe glob. Deși cele mai mai multe dintre ele nu au putere de decizie, statutul pe care îl dețin le menține în atenția publicului și exercită o influență care ajută casele regale din care fac parte. Bright Side remarcă frumusețea acestor femei care contribuie la "umanizarea" monarhiei în întreaga lume.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod