„Code red”, nuanța de păr care le-a cucerit pe vedete și fashioniste: Este inspirată de un serial

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
În fiecare sezon apar noi tendințe în colorarea părului, iar una dintre culorile în trend pentru această primăvară este inspirată de un serial.
Este vorba despre culoarea numită pe Instagram „code red” (cod roșu) și care a devenit preferata vedetelor și fashinistelor.

Code red este un ton de roșcat cupru, inspirat de culoarea de păr purtată de personajul Beth Harmon, interpretat de actrița Anya Taylor-Joy în serialul Netflix „The Queen's Gambit”/„Gambitul Damei”.


Roșcatul este o culoare de păr superbă, fie că este intens sau ceva mai delicat, precum nuanțele de apropiate de blondul căpșună”, declară pentru popsugar.co.uk colorista celebrităților Aura Friedman.
Reușește să pună în evidență subtonurile roz ale pielii”, adaugă specialista.

Citește și: 25 de femei curajoase care au încercat culori de păr îndrăznețe. Arată spectaculos!


Una dintre celebritățile care a adoptat deja acest look este modelul Gigi Hadid, care și-a schimbat de curând culoarea părului și a menționat pe Instagram că a fost inspirată de serialul „Gambitul Damei” în alegerea noii sale culori de păr.


Deși vom vedea tot mai des nuanțe de roșcat anul acesta, indiferent dacă au sau nu ca sursă de inspirație serialul Netflix, specialista avertizează că roșcatul nu este o opțiune bună dacă vrei o culoare ușor de întreținut. „Pentru a păstra intensitatea, clienta trebuie să meargă des la colorist pentru întreținerea culorii”, recomandă Friedman.

Descoperă în galerie câteva idei pentru nuanța de roșcat code red care este în tendințe sezonul acesta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod