25 de femei curajoase care au încercat culori de păr îndrăznețe. Arată spectaculos!

Ți se întâmplă des să admiri culorile de păr intense și nonconformiste, precum albastru, verde, mov sau roz, dar simți că nu ai avea curajul să faci o astfel de schimbare?
Este greu până treci de reticența inițială, pentru că apoi vei fi cel puțin încântată! O demonstrează femeile care au îndrăznit să încerce un look nonconformist și care nu ar mai reveni la o culoare „plictisitoare”. 

Există chiar și o competiție care premiază cele mai reușite transformări ale părului în materie de culoare. Se numește #ONESHOT Hair Awards și include categoria Color Transformation, destinată transformărilor radicale de culoare.

Regulile sunt foarte simple: tot ce trebuie să faci pentru a participa este să postezi pe Instagram imagini înainte și după vopsirea părului, adăugând anumite hashtaguri, astfel încât postarea să fie găsită cu ușurință.

Fotografiile înscrise în concurs arată cât de frumoase pot fi culorile de păr îndrăznețe, dacă ai curajul să le încerci.
Numeroși hairstiliști s-au înscris în concurs, iar unele dintre cele mai frumoase schimbări de look au devenit virale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod