30 de tunsori pentru păr mediu inspirate de vedete

De la tunsori pixie și bob franțuzesc până la onduleuri beach waves și cozi lungi împletite, există o mulțime de tunsori și coafuri din care să te inspiri în prezent. Cele mai multe dintre ele însă ne îndeamnă să apelăm la extreme: fie păr foarte scurt, fie păr lung.
Nu este de mirare că pierdem din vedere un look interesant, care se potrivește oricui. Este vorba despre părul de lungime medie, un trend la care au apelat numeroase staruri.

Părul mediu este compromisul perfect între un bob scurt și părul foarte lung. O variantă este tunsoarea lob, care așa cum îi spune și numele, nu este altceva decât un bob mai lung (long bob).

Tunsoarea lob este una clasică. Se potrivește celor mai multe tipuri de păr și forme ale feței, de unde și popularitatea sa”, explică hairstilistul Krysia Eddery pentru whoehatwear.co.uk.
Lungimea medie este foarte versatilă - nu există forme ale feței cărota să nu li se potrivească”, adaugă specialista. Vedete precum Selena Gomez, Victoria Beckham, Hailey Bieber sau Rosie Huntington-Whiteley au optat pentru o tunsoare de lungime medie.

Iar tunsoarea lob nu este singura de lungime medie pentru care putem opta. „Un trend important este tunsoarea shag texturată. Este inspirată de anii '70 și are un aspect relaxat, aparent neglijent. Secretul constă în șuvițele tunse în scări care creează mișcare și textură în mod natural.
De asemenea, și alte tunsori midi sunt foarte populare, precum cele cu breton sau microbreton
”, spune hairstilista.

În ceea ce privește mentenanța unei tunsori de lungime medie, pare să fie o chestiune relaxată, dar secretul este să mergi cu regularitate la salon pentru a tăia vărfurile și a păstra lungimea dorită. „O astfel de tunsoare te va ajuta în același timp să elimini vârfurile uscate, deteriorate, care se despică. În afară de scurtarea regulată a părului, folosește o mască intens hidratantă o dată pe săptămână, care te va ajuta să-ți menții părul sănătos și strălucitor”, recomandă specialista.

Descoperă 30 de tunsori pentru păr mediu din care să te inspiri, purtate de vedete.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod