Bradley Cooper și Jennifer Garner, idilă pe o plajă în Malibu: Un nou început pentru amândoi?

Cei doi actori au fost fotografiați în timp ce flirtau pe o plajă. Amândoi sunt singuri acum și pot forma cel mai nou cuplu de la Hollywood.
Chimia dintre ei a fost vizibilă și în serialul "Alias", difuzat între 2001 și 2006, iar de atunci, Bradley Cooper și Jennifer Garner au rămas în relații bune. Chiar foarte bune, ținând cont de fotografiile în care apar flirtând pe o plajă din Malibu, California.

Actrița în vârstă de 48 de ani care s-a despărțit recent de iubitul ei, John Miller, și Bradley Cooper (45 de ani) au stat de vorbă și s-au relaxat, bucurându-se de o zi de plajă alături de fiica acestuia.
Lea De Seine, în vârstă de trei ani, este fiica actorului și a fostei lui iubite, supermodelul Irina Shayk (34 de ani).

Bradley purta un șort portocaliu și a profitat de soare pentru a se bronza puțin, în timp ce Jennifer era îmbrăcată casual, cu o fustă bleu și o bluză bleumarin cu mâneci lungi. Când Bradley a început să facă niște exerciții, punându-și puțin mușchii la treabă, a devenit evident că cei doi flirtau și se simțeau bine împreună, scrie Daily Mail.

Cooper și Garner au negat în trecut zvonurile despre o posibilă relație, însă nu au făcut niciun comentariu oficial pe această temă.

Divorțul lui Garner de Ben Affleck a fost finalizst în 2018, la aproape trei ani după ce ei s-au despărțit, punând capăt unei căsnicii de aproape zece ani.
Ei s-au căsătorit în 2005, pe plajă, după ce el s-a despărțit de Jennifer Lopez.

Ben Affleck (47 de ani) și Jennifer Garner au trei copii - Violet (11 ani), Seraphina (11 ani) și Samuel (8 ani). Affleck are acum o relație cu actrița Ana de Armas, pe care a și prezentat-o copiilor.

Jennifer Garner a mai fost căsătorită cu Scott Foley între 2000 și 2004 și a mai avut o relație cu Michael Vartan, între 2003 și 2004.

Pe lângă "Alias", Jennifer ș Bradley au mai lucrat împreună în 2010, în comedia "Valentine's Day".


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod