Coafuri simple cu părul prins inspirate de pe Instagram

În ceea ce privește coafurile pe care le porți zilnic, probabil că ești blocată într-o rutină pe care o respecți întotdeauna. Fie că îți lași părul liber, fie că îl prinzi într-o coadă la spate, îți este dificil să ieși din tiparul cu care te-ai obișnuit.

Dar ca să-ți pui părul cu adevărat în evidență ar trebui să depășești această rutină și să încerci coafuri simple, interesante și foarte ușor de realizat, pe care să le faci zi de zi. 

Vedetele și fashionistele de pe Instagram demonstrează cât este de simplu să ai un look inedit zi de zi, cu ajutorul unei coafuri deosebite.
De exemplu, o coadă prinsă la spate se poate transforma într-o coafură specială cu ajutorul unor accesorii pentru păr. Sezonul acesta se poartă fundele din catifea, cu aspect elegant, dar și agrafele și clamele decorate cu perle sau cristale. Și cozile împletite se pot transforma în coafuri originale cu ajutorul accesoriilor. 

Iar dacă îți lași părul liber, pe spate, îi poți oferi un plus de personalitate look-ului tău adăugând un accesoriu interesant precum o agrafă cu perle prinsă într-o parte.

Cocurile lejere sunt întotdeauna în tendințe și se potrivesc de minune atât pentru zi, cât și pentru petreceri sau evenimente speciale. 

Descoperă câteva coafuri ușor de realizat, inspirate de fashionistele și vedetele de pe Instagram.
1 din 16

Coc perfect netezit

Poți obține o coafură elegantă de seară dacă îți prinzi părul într-un coc simplu, dar netezești perfect firele rebele. Pulverizează puțin fixativ pe o periuță de dinți și folosește-o pentru a netezi firele rebele. 
MAI MULT DESPRE: coafuri, vedete, Instagram, par prins
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod