O suedeză realizează cele mai frumoase coafuri împletite pe care le-ai văzut vreodată!

Împletiturile se numără printre coafurile clasice, care sunt permanent la modă și nu par să dispară vreodată. De fapt, cea mai veche reprezentare a unei coafuri împletite este cea a celebrei figurine Venus din Willendorf, veche de peste 30.000 de ani.
Părul împletit nu este doar o coafură, ci și o tradiție și un meșteșug transmis din generație în generație. Un exemplu este „împletitul miresei” din Țara Oașului, ritual în care părul mireselor este împletit printr-o tehnică specială și decorat cu mii de mărgele. Este atât de complicat și migălos încât durează peste opt ore!
Nu este de mirare că împletiturile ne fascinează de mii de ani.
Pot fi mereu reinventate, modificate și transformate în adevărate operă de artă. Este și cazul unei femei din Suedia, pe nume Elvira Jonsson, care a făcut o obsesie pentru cofurile împletite. Chiar dacă stilul său de împletire este unul clasic, Elvira reușește de fiecare dată să obțină coafuri cu un aspect inedit. Fiecare coafură a sa arată precum cele purtate de prințesele Disney, având un aspect feminin și romantic. 

Tânăra îți completează creațiile cu flori naturale și accesorii pentru păr care reușesc să ofere un aer de poveste coafurilor sale.
Fotografiile postate pe contul său Instagram strâng de fiecare dată mii de like-uri, Elvira având peste 37.000 de urmăritori.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase coafuri realizate de suedeza pasionată de împletituri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod