6 modele de fuste care se poartă în primăvara 2021

Dacă aproape tot anul trecut ne-am concentrat atenția asupra pantalonilor lejeri și confortabili de casă, acum este momentul potrivit să ne completăm garderoba cu fuste frumoase și feminine de primăvară.
Iată ce fuste se poartă în primăvara 2021:

Fustele din denim

Fustele de blugi și-au recăpătat popularitatea după mult timp în care au fost trecute cu vederea. La fel ca multe alte trenduri ale acestui an, sunt inspirate din stilul anilor '90, când fustele din denim erau de nelipsit din garderoba oricărei femei.

Citește și: 6 tendințe în modă pentru primăvara 2021


Fustele mini

După o lungă perioadă în care au purtat pantaloni de trening, colanți și haine largi și lejere, cele mai multe femei își doresc să poarrte piese vestimentare sexy și frumoase. Este doar unul dintre motivele pentru care fustele mini au revenit în tendințe.
Fashionistele le poartă sub forma costumelor din două piese, alcătuite din top și fustă mini.

Fustele tricotate

Dacă rochiile tricotate fin se remarcă drept un trend important al acestui sezon, este de înțeles că și fustele din același material vor fi în tendințe primăvara aceasta. Este vorba în special despre fuste drepte, strânse pe corp, care pune formele în valoare și au un aspect modern și sexy. 

Fuste cu volane evazate

Aceste fuste se remarcă prin secțiunile orizontale evazate și încrețite ce creează un efect de clopot.
Sunt inspirate de stilul „cottagecore”, reprezentat de o estetică idealizată a vieții rurale. Cu alte cuvinte, aceste fuste le imită pe cele purtate de bunicile noastre în urmă cu mulți ani, fiind în tendințe în special imprimeurile cu elemente florale, botanice și printuri vintage.

Fustele decupate

Detaliile decupate oferă un plus de originalitate și un aspect modern oricărui tip de fustă. Poți bifa două sau mai multe trenduri dacă optezi pentru un astfel de element inedit.
Fashionistele poartă fuste decupate în zona taliei, cu un cordon desprins sau șnururi care evidențiază talia.

Fustele petrecute

Poate unul dintre modelele de fuste care sunt cel mai ușor de inclus în ținutele de primăvară este fusta petrecută. Pot fi purtate cu orice, de la tricouri albe simple și până la bluze sofisticate și cămăși cu imprimeuri. Fustele petrecute sunt ideale pentru a evidenția talia și a crea iluzia unei siluete mai subțiri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod