5 trucuri de stil pe care să le încerci în 2021

Să ai ținute noi și interesante în fiecare an nu înseamnă că trebuie să faci schimbări majore în garderoba ta.
Este suficient să adopți câteva trucuri de stil care reușesc să adauge un plus de originalitate outfit-urilor tale.

Iar în 2021 avem la dispoziție o mulțime de idei de stil inedite, cele mai multe fiind creația fashionistelor care au mii de fani de rețelele de socializare. Piesele vestimentare pe care le ai deja plus numai câteva noi achiziții sunt ideale pentru a obține acele ținute stylish pe care ți le dorești. 

Trucurile de stil care adaugă o notă actuală ținutelor tale nu te costă nimic și sunt foarte simplu de pus în practică. Iată ce să încerci în 2021:

Gulere masive și piese tricotate

Două dintre trendurile majore ale anului 2020 sunt asociate în 2021 pentru a crea un look romantic și feminin care este pur și simplu irezistibil.
Este vorba despre gulerele statement, supradimensionate, care sunt în purtate în asociere cu puloverele și cardigane. Nicio combinație cu nu este greșită, fie că îți plac gulerele delicate din dantelă sau cele supradimensionate și apretate din bumbac. Asocierea dintre alb, negru și denim nu dă greș niciodată, iar gulerele cu aspect vintage oferă un plus de romantism ținutelor tale.

Citește și: Ce pantofi se poartă în 2021. 7 modele în tendințe


Costumele cu vestă

Ținutele office au fost în plan secund anul trecut, poate tocmai de aceea numeroase fashioniste au readus în trend costumele din stofă, dar într-o formă reinventată.
O modalitate ingenioasă de a purta piesele de costum este aceea de a asocia vesta cu pantalonii din stofă. Este o variantă simplă de a crea rapid o ținută șic, originală.

Nasturi descheiați

Fie că porți camășă, jachetă sau cardigan, orice top cu nasturi alegi, în 2021 trebuie să descoperi arta de a lăsa câțiva nasturi descheiați. Tot mai multe femei pasionate de modă adoptă acest detaliu simplu care pune decolteul în evidență și expune o parte din abdomen. Este un truc foarte popular în rândul celor care preferă cardiganul, unele dintre aceste piese fiind special croite pentru a fi purtate astfel, un exemplu fiind creațiile designerului francez Jacquemus.
Acest truca face ca și cele mai lungi, banale și masculine cămăși să arate cât se poate de sexy.

Pantaloni largi și pantofi cu talpă groasă

Această combinație vestimentară este inspirată din stilul vestiment al adolescenților din anii '90, însă se dovedește o alegere confortabilă și practică, perfectă pentru o ținută lejeră de zi. Poartă jeanși largi sau pantaloni din stofă cu bocancii combat sau pantofii loafers cu talpă groasă care sunt în tendințe sezonul acesta. Iar pentru ca outfit-ul tău să aibă un look vintage autentic, nu scurta blugii care sunt prea lungi, ci lasă materialul să formeze cute în jurul gleznei.

Șosete și saboți

Saboții revin puternic în tendințe în 2021.
Dar un trend inedit este cel al saboților purtați în asociere cu șosete. Este un look statement confortabil, adoptat deja de influencerii din lumea modei. Poartă saboții cu șosete groase, tricotate, pentru un aspect retro original.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod