6 combinații de rochii tricotate și cizme care arată perfect

Rochiile tricotate sunt un trend important al acestui sezon și o alegere excelentă pentru vremea rece. Descoperă cu ce tip de botine sau cizme să le porți.
Poate că nu am mers la birou la fel de des și nu ne-am întâlnit cu prietenii la fel de mult pe cât ne-am fi dorit anul acesta, însă putem spune că am făcut un lucru mai des ca altădată - ne-am plimbat, fie că am mers în parcuri, până la cafeneau preferat sau doar prin jurul casei. Deși nu am avut prea multe ocazii de a purta ținute șic în 2020, există un look care se potrivește cu vremea rece și este în același timp cool. Este vorba despre combinația de rochii tricotate și cizme sau botine, care nu doar că arată excelent, dar este și confortabilă.

Poate părea o ținută foarte simplă, însă există atât de multe variante și diferite combinații încât nu poate fi niciodată plictisitoare.
În ultimele luni, fashionistele ne-au demonstrat că rochiile tricotate se potrivesc de minune cu cizme, bocanci sau botine. Fotografiile postate de ele pe Instagram ne îndeamnă să încercăm diferite stiluri și idei interesante, chiar dacă le vorm purta mai rar decât o făceam de obicei. De exemplu, poți asocia o rochie decupată cu bocanci cu talpă groasă sau o rochie tricotată mulată cu cizme cu imprimeu piele de șarpe. Descoperă șase ținute pe care merită să le încerci sezonul acesta:

Rochie decupată și cizme cu talpă groasă

Dacă vrei să abordezi diferit această ținută simplă, poți alege o rochie tricotată cu decolteu geometric, decupat.
Poart-o cu o pereche de cizme sau bocanci cu talpă groasă, pentru a obține un look modern și interesant.

Rochie cu împletitură verticală și cizme maro

Tricotajele cu linii verticale oferă un avantaj care nu poate fi trecut cu vederea: au capacitatea de a subția vizual silueta și de a te face să pari mai înaltă. Asociaz-o cu o pereche de cizme maro cu toc și completează ținuta cu o borsetă în aceeași culoare.

Rochie cu umerii goi și cizme cu imprimeu piele de șarpe

Dacă vrei să obții o ținută feminină și elegantă, alege o rochie cu umerii goi, pe care să o porți cu cizme din piele în stil piele de șarpe.
Accesorizează cu un clutch și ai creat rapid și ușor o ținută șic.

Rochie cu decolteu rotund și cizme cu talpă groasă

Un alt truc de a obține o ținută trendy este acela de a alege o rochie cu decolteu rotund adânc pe care să o porți cu cizme cu talpă groasă. Este un contrast de stiluri interesant, care arată modern și cool. În același timp, este o ținută confortabilă, prefectă pentru zilele în care mergi mult pe jos.

Rochie tricotată neagră și botine albe

Botinele albe sunt cele mai populare încălțări ale acestui sezon și favoritele fashionistelor. Poartă-le cu o rochie tricotată neagră pentru a obține un look contrastant. 

Rochie cu dungi colorate și botine negre

Dacă îți plac ținutele colorate, atunci nu ai niciun motiv să renunți la ele iarna.
Alege o rochie tricotată cu dungi colorate, pe care să o asociezi cu botine negre și o jachetă din piele.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod