Pantone culoarea anului 2021

Pantone a ales nu una, ci două culori reprezentative pentru anul 2021!

Pentru a doua oară în istorie, Institutul Pantone a ales nu una, ci două culori ale anului 2021, care se completează reciproc și aduc vindecare.
PANTONE® 17-5104 Ultimate Gray, o nuanta linistitoare care ne aminteste de nisipul de pe plaja sau de fundatiile solide si stabile de beton si PANTONE 13-0647 Illuminating, un galben stralucitor care evoca soarele cald, gustul revigorant al unei tarte de lamaie sau spiritul vesel al verii – sunt cele doua culori reprezentative ale anului 2021. Un an in care ne asteapta multe incertitudini, dar si vindecare, sa speram.

Decizia institutului de a numi doua nuante aparent fara legatura ca o „culoare colectiva” a anului 2021 este un raspuns la anul fara precedent, 2020, care ne-a adus multa suferinta si incertitudine.
Descris de institut ca „un melanj armonios de culoare care transmite un mesaj de putere si speranta, in aceeasi masura durabil, stabil si inaltator”, galbenul insorit si griul stabil au fiecare cate un scop precis de indeplinit.

„Fiecare dintre aceste doua culori are un aspect emotional – griul solid este fundamentul practic de care avem nevoie, iar galbenul este despre speranta, soare si voie buna”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al institutului, pentru TIME. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod