Converse Comfort Corner aduce confortul la picioarele tale

Confortul încălțărilor devine o nouă normalitate. Gata cu pantofii care arată cool, dar îți dau dureri de spate sau îți fac picioarele să urle de durere, de fiecare dată când îi porți.

Echipa Converse redefinește acum ideea de confort și vine cu o provocare greu de refuzat, mai ales de fanii brandului. Dacă tenișii Chuck Taylor All Star încă îți trezesc amintiri frumoase, atunci merită să participi la evenimentul Converse Comfort Corner, unde te vei reîndrăgosti de stilul Converse, vei aduce confortul la picioarele tale și vei avea ocazia să câștigi unul dintre premiile pregătite. 

Ce este Converse Comfort Corner 


Este un eveniment organizat de brandul Converse, în parteneriat cu magazinele Enzo Bertini, în cadrul căruia vei putea face cunoștință cu cele mai confortabile și ușor de purtat colecții de teniși Converse: Chuck Taylor All Star FlyEase și Chuck Taylor All Star CX Stretch Canvas. Aceste două colecții îmbină stilul cu inovația și oferă modele noi și îndrăznețe de teniși care mențin confortul picioarelor tale pe tot parcursul zilei.  


Chuck Taylor All Star FlyEase sunt confecționați dintr-un material flexibil și comod care îți permite să încalți și să descalți cu ușurință tenișii, chiar și atunci când ai mâinile ocupate. 

Chuck Taylor All Star CX Stretch Canvas sunt confecționați din pânza elastică și spuma CX care redefinesc ideea de confort.

În cadrul evenimentului Converse Comfort Corner ești invitat să testezi noii teniși, să vezi dacă îți plac și să dai o „tură” cu ei în picioare ca să vezi cum te simți purtându-i. 

De asemenea, participând la Converse Comfort Corner, ai ocazia să te înscrii și într-un concurs dedicat special oamenilor prezenți la eveniment.
Dacă distribui în Social Media o poză cu tine și noii teniși Converse, vei fi automat înscris într-un concurs unde poți câștiga o pereche de Chuck Taylor All Star FlyEase sau Chuck Taylor All Star CX Stretch Canvas. Mai multe detalii și surprize vei descoperi direct la Converse Comfort Corner. Așa că fii prezent la eveniment și nu rata oportunitățile.

Locațiile evenimentului - unde și când poți participa la Comfort Corner Converse


Evenimentul are loc în mai multe orașe ale țării: 

8 aprilie – 9 aprilie - 10 aprilie, BUCUREȘTI, Sun Plaza 
15 aprilie - 16 aprilie - 17 aprilie, CLUJ-NAPOCA, Vivo!
29 aprilie - 30 aprilie - 01 mai, ORADEA, Lotus Center
06 mai - 07 mai - 8 mai, BRAȘOV, Coresi Shopping Resort

Programul de activare: 

V: 16:00-22:00 
S: 11:00-21:00 
D: 12:00-20:00

Așa că, în funcție de locul în care te afli, rezervă-ți data evenimentului în calendar și fii prezent la Converse Comfort Corner. Ai ocazia să probezi, să testezi și chiar să câștigi o pereche de Chuck Taylor All Star FlyEase sau Chuck Taylor All Star CX Stretch Canvas. 

Despre Converse
Converse este un brand cu peste 100 ani de tradiție.
Primii pantofi Converse pentru baschet au fost lansați în 1917. În 1920, compania a început producția unui nou model: Converse All Star, o colecție emblematică ce ajunge să fie purtată de mai toate starurile lumii. Astfel, Converse produce teniși Chuck Taylor All Star și One Star încă de acum mai bine de un secol și continuă să vină cu noi colecții cool, scoase din tipare și adaptate timpului nostru. Converse sunt considerate unele dintre cele mai populare încălțări din lume, fiind purtate de femei și bărbați deopotrivă, de bunici, părinți și nepoți laolaltă.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod