Ce poartă fashionistele acasă? 35 de ținute frumoase și confortabile

Anul acesta, vânzările de pijamale, treninguri și colanți au explodat, tocmai pentru că stăm mai mult ca niciodată acasă și avem nevoie de haine cât mai lejere și confortabile.
Într-un an în care am stat cât mai izolați cu putință și tot mai mulți oameni au început să lucreze de acasă, nu este o coincidență faptul că sunt foarte solicitate piesele vestimentare comode.

Și pentru că avem nevoie în această perioadă de cât mai multe motive care să ne ofere optimism și o stare de bine, ținutele pe care le porți prin casă sunt la fel de importante ca și cele pe care le porți de obicei când mergi la birou, la cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii. Numeroase studii au arătat că hainele influențează nu doar părerea celorlalți despre tine, ci și starea ta de spirit și părerea despre propria persoană.
Acesta este motivul pentru care te simți frumoasă, încrezătoare și sexy atunci când porți o rochie care îți place foarte mult și o pereche de pantofi cu toc.
Drept urmare, hainele de casă, în care petreci foarte mult timp, au puterea de a-ți afecta starea de spirit și nu ar trebui neglijate. Poartă lucruri confortabile, frumoase sau chiar amuzante. Secretul este ca hainele pe care le alegi să-ți dea o stare de bine. 

O sursă excelentă de inspirație sunt fashionistele, care par să fi stăpânit perfect arta îmbrăcatului pentru acasă. Iată câteva idei de ținute pentru acasă care sunt în tendințe:

Trening

Pantalonii lejeri care sunt completați de o bluză din același material călduros și moale formează „uniforma” perfectă pentru ținutele de casă.
Pasionatele de modă au făcut o adevărată obsesie pentru treningurile confortabile pe care nu le poartă numai în casă, ci și în ținutele casual de stradă. Sunt în tendințe treningurile simple, din bumbac plușat, iar culorile care domină tendințele sunt cele neutre: bej, camel, maro, gri, roz pal, alb sau negru.

Seturi de pulover și pantaloni tricotați

Puloverele tricotate sunt de nelipsit din ținutele pentru sezonul rece. Dar cum ar fi să ai și pantaloni tricotați, la fel de moi și elastici precum puloverul tău preferat? Seturile formate din pantaloni tricotați și pulover sau cardigan se numără, de asemenea, printre ținutele preferate ale fashionistelor.
Sunt călduroase și comode, perfecte pentru zilele de iarnă.

Colanți și hanorac

La fel ca și pantalonii de trening, colanții au devenit piese vestimentare esențiale în acest an. Nu doar că îi poți purta prin casă, dar la fel de bine îi poți include în ținutele de zi, în asociere cu pulovere, jachetă sau palton. Se potrivesc foarte bine cu cizmele înalte și bocancii cu talpă groasă care sunt în tendințe sezonul acesta.

Pulover supradimensionat

Puloverele supradimensionate sunt ideale pentru ținute lejere de casă. Le poți purta cu colanți, iar dacă vrei un look feminin, atunci poți purta un pulover supradimensionat lung pe post de rochie tricotată.
Asortează cu șosete lungi de tip jambiere, pentru a obține o ținută sexy.

Pijamale satinate

Pijamalele din materiale satinate se numără printre preferințele de top ale pasionatelor de modă pentru ținute de casă. Sunt în tendințe pijamalele satinate în nuanțe neutre de bej, crem, roz pudrat și cele în culori sofisticate precum bleumarin sau negru lucios. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod