Și-au comandat cele mai ieftine rochii de mireasă, dar nu au regretat. 10 femei norocoase

Rochia de mireasă este atât de importantă pentru femei, încât viitoarele mirese nici nu mai țin cont de bani. Aleg acea rochie perfectă la care au visat întotdeauna, chiar dacă asta înseamnă o investiție serioasă și necesită, adesea, un buget mai mare decât își pot permite.
Cu toate acestea, multe femei sunt dispuse să facă sacrificii pentru a arăta impecabil în ziua nunții.

La polul opus se află miresele care nu sunt dispuse să cheltuiască o avere pentru o rochie pe care o poartă o singură noapte. Preferă să facă altceva cu banii pe care i-ar da pe o rochie foarte scumpă.

Prin urmare, acestea încearcă să găsească tot felul de soluții: de la rochiile împrumutate, la cele second hand sau rochii moștenite în familie. Iar cele mai curajoase dintre ele își încearcă norocul și comandă rochii foarte ieftine de pe diferite site-uri.


Citește și: Rochii de mireasă în stil grecesc. Cele mai frumoase modele


Având în vedere că nu este ușor să nimerești o simplă bluză care să-ți vină bine atunci când comanzi online, să faci asta cu rochia de mireasă este în mod clar o dovadă de curaj.

Bineînțeles, există mirese care au regretat amarnic decizia. Însă printre cele care au încercat această metodă riscantă se află și norocoase. Câteva mirese au povestit pe rețelele de socializare cum au reușit să-și cumpere rochii de mireasă foarte ieftine, dar care arată exact așa cum și-au dorit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod