Prima dragoste nu se uită niciodată: Nedespărțiți la 10 ani, s-au îndrăgostit iar după 33 de ani

S-au iubit încă din copilărie, apoi viața i-a despărțit și nimic nu părea să-i mai aducă împreună. Și totuși, după 33 de ani, s-au îndrăgostit din nou după ce s-au regăsit pe Facebook.
Dragostea nu are limite. Dar deși pare un șablon tocit, pentru un cuplu care s-a iubit din copilărie chiar așa a fost - iubirea nu a ținut cont de spațiu și timp.

Darren Arthur și Keely Chivers, ambii în vârstă de 45 de ani, din Milton Keynes, Anglia, au fost colegi în aceeași clasă la școala primară și s-au îndrăgostit când aveau doar 10 ani.

Iubirea din copilărie


Cei doi au fost în aceeași clasă timp de doi ani și se înțelegeau perfect. Erau nedespărțiți și păreau sortiți să fie mereu împreună. "Mă duceam mereu la ea acasă când era iubita mea. Îmi amintesc că mama ei mă servea cu suc de portocale cât o așteptam. Eram prieteni, așa cum poți fi la vârsta aceea - cred că aveam 10 sau 11 ani", a povestit Darren.

"El era cel mai popular puști din școală și-mi amintesc că eram tare încântată că era iubitul meu.
Dar eram foarte mici. Cred că tot ce făceam era să ne ținem de mână și să ne căutăm unul pe celălalt acasă ca să ne jucăm împreună. Atunci era ceva normal să faci asta"
, își amintește Keely.

A fost o iubire inocentă, de copii, pe care mulți o trăiesc în primii ani de școală, apoi stinge scânteia aceea și fiecare o ia pe drumul lui. Așa li s-a întâmplat și lor. Darren și Keely au pierdut legătura după ce familia lui s-a mutat din zonă. După 33 de ani, însă, Keely a dat de Darren pe Facebook, iar când s-au întâlnit în persoană, s-au îndrăgostit imediat, scrie Daily Star. De fapt, s-au reîndrăgostit.

"Cine naiba-i asta?"


"Nu mai știu ce era în mintea mea când am început să-l caut. Nu m-am mai gândit la el în toți acești ani"
, a povestit tânăra cum a dat de el pe Facebook.
"Nu aveam telefoane mobile sau internet când eram la școală, așa că am pierdut legătura și viețile noastre nu s-au mai intersectat niciodată", a explicat ea.

"Cred că l-am căutat fiindcă eram singură și n-aveam nimic de pierdut"
, a mărturisit Keeely. "M-am uitat pe câteva dintre pozele cu el și în toate arăta ca el. M-am gândit: <<Doamne, chiar el e!>>. L-am adăugat la prieteni și curând el mi-a permis să-i trimit mesaje", a mai spus ea.

Darren recunoaște că această cerere de prietenie l-a surprins: "M-am gândit: <<Cine naiba-i asta?>>. Dar i-am văzut numele vechi între paranteze și mi-a picat fisa."

În mai puțin de o oră, Darren i-a acceptat cererea de prietenie, iar ea i-a trimis un mesaj: "Hei, Darren, nu pot să cred că ești chiar tu!!! A trecut atâta timp, sper că ești bine."

"Ne-am înțeles destul de bine din prima, iar discuțiile curgeau.
Mă bucur că am luat inițiativa"
, a spus Keely.

S-au văzut și s-au îndrăgostit pe loc. Din nou!


După ce au comunicat non-stop timp de două săptămâni, în august 2018, cei doi au decis să se întâlnească și când s-au îndrăgostit de cum s-au văzut.

"Avea aceiași ochi și păr frumos. Evident, era un pic mai mare, dar așa se întâmplă", a povestit Darren.

La rândul ei, Keely a avut aceeași senzație: "Când l-am văzut, a fost clar dragoste la prima vedere. Îmi amintesc că am avut fluturi în stomac când l-am văzut venind spre mine."

"Deși a fost cel mai ciudat început al unei relații, a fost în mod evident cel mai bun. Ne iubim foarte mult. Și e foarte tare că nu ne-am certat deloc. Ne merge tare bine", a mai spus ea.

Citește și: 17 femei celebre trecute de 40 de ani care cuceresc orice bărbat


În următoarele opt luni, cuplul s-a văzut de câteva ori pe săptămână, până când cei doi s-au mutat împreună, în aprilie 2019.

O lună mai târziu, el a cerut-o în căsătorie, la comemorarea decesului tatălui ei.

"A fost atât de profund. M-a dus înapoi în locul în care am mers prima oară să bem un suc. Am crezut că mă duce acolo ca să-mi ridice moralul după comemorarea tatălui meu, mai ales că îmi pierdusem și mama cu câteva luni mai devreme", a povestit Keely.

"Abia aștept să devin soția lui și să-mi petrec restul vieții cu el"
, a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod