Așa se folosește un smartphone: 55 de imagini făcute cu cap

La ce e bun un smartphone scump, cu cele mai noi specificații, dacă nu le folosești din plin? Până la urmă, cele mai bune poze le poți face și cu un telefon mai vechi. Îți trebuie doar imaginație. Un pic peste medie.

Yahav Draizin e un tânăr creativ. Normal, doar lucrează în publicitate. Mereu în căutarea inspirației, își folosește telefonul pentru a găsi potriviri între imagini celebre din cultura populară și diverse obiecte, dându-le astfel o tentă amuzantă. Și tot timpul găsește niște asocieri interesante.

Toate fotografiile pe care el le publică pe Instagram, Facebook, Twitter și pe site-ul său sunt făcute în locuri reale. Fără Photoshop, fără nicio editare, totul lucrat curat.

"Fotografia a fost pasiunea mea de când eram copil.

Îmi place fiindcă îmi permite să fiu creativ și să explorez diferite unghiuri și povești pe care alții nu le văd", a explicat el pentru Bored Panda.



"Cred că e o cale amuzantă de a face dintr-o situație obișnuită una extraordinară, de a face ceva magic combinând două lucruri diferite într-o poveste nouă. Un smartphone e un lucru pe care îl purtăm cu noi în fiecare zi și mie îmi permite să fac aceste poze spontan, acolo unde-mi vine o idee. Întotdeauna am la mine două telefoane pentru treaba asta", a continuat Yahav Draizin.

"Folosesc imagini și personaje care mă inspiră și, în aproape fiecare situație, pot să fac o legătură între aceste amintiri și imagini", a mai spus tânărul israelian.

Bored Panda a publicat cea mai recentă serie de fotografii ingenioase realizate în stilul său de Yahav Draizin. Iată cum se folosește inteligent un telefon inteligent!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod