Serena Williams vinde casa din Beverly Hills: Cât cere sportiva pentru vila cu dotări de lux

Casa pe care jucătoarea de tenis a scos-o la vânzare are cinci dormitoare și cinci băi și e situată într-o zonă selectă din Beverly Hills.
Serena Williams a decis să vândă casa pe care a cumpărat-o cu 6 milioane de dolari în 2017. Legendara jucătoare americană de tenis în vârstă de 39 de ani cere 7,5 milioane de dolari pentru vila cu cinci dormitoare, cinci băi și o priveliște superbă a Los Angelesului.

Nu se știe cât de des a folosit Serena această locuință ca reședință. Ea preferă să stea mai mult în casa din Jupiter, Florida, evaluată la opt milioane de dolari, unde trăiește cu soțul ei, Alexis Ohanian, co-fondatorul rețelei de socializare Reddit, și fetția lor, Alexis Olympia, în vârstă de trei ani. Serena preferă Florida pentru că acolo sezonul cald este mai lung, iar ea se poate antrena tot anul, scrie Daily Mail.

Pivniță cu reglare automată a temperaturii


Cu o suprafață de 557 de metri pătrați, proprietatea include un teren de 1.000 de metri pătrați, și este situată într-un cartier rezidențial select.

Printre dotările de lux se numără o pivniță pentru vinuri cu temperatura aerului controlată electronic, un bar cu marmură de lux, sala de fitness și o piscină impresionantă.

Asemenea multor locuințe din sudul Californiei, casa pe care o vinde sportiva are un exterior în stil spaniol, iar grădina include o piscină superbă, o zonă în care se poate servi masa și peluza îngrijită, tunsă milimetric.

În interior, unde temperatura și lumina sunt controlate printr-un sistem smart home, predomină culoarea alb cu care sunt vopsiți pereții și tavanul, pe care o estompează doar podelele din lemn de stejar.



Bucătăria are blat din marmură de lux, o insulă centrală, finisaje aurii și uși mari care dau spre grădină.

Parterul organizat într-un plan deschis mai include un living situat lângă intrare, unde se află un pian, și o zonă de servire a mesei care poate fi deschisă către cea din exterior, deasupra căreia tronează un cadelabru.

Pian, șeminee și o baie regească


Pe barul cu marmură sunt expuse mai multe trofee pe care le-a cucerit Serena.

De aici se poate ajunge într-o zonă de relaxare, cu o canapea și două fotolii, o măsuță rotundă, televizor pe perete și, pe un alt perete, trei rachete de tenis care evocă pasiunea Serenei.

Lângă bucătărie se află o altă încăpere pentru relaxare, cu o canapea mai mare, în formă de L, și un șemineu. Un alt șemineu se află lângă holul de la intrare, unde se găsește pianul.



Una dintre cele cinci băi are o cadă albă cu decorațiuni aurii și o fereastră mare prin care pătrunde lumina exterioară.

Dormitorul principal, situat la etaj, are un șemineu superb, o zonă de relaxare și un balcon propriu din care poate fi admirat cerul Los Angelesului.

Vila are și o cameră utilitară, în care se află mașinile de spălat și mobilier din lemn de stejar.

A dat 8 milioane de dolari pe o casă ca să o demoleze


Serena Williams are un portofoliu imobiliar impresionant.

Ea deține mai multe case în Florida.

Potrivit publicației Architectural Digest, vedeta și sora ei, Venus Williams, au deținut împreună o casă, din 1998, pe care au vândut-o în 2019. Anul trecut, Serena a vândut o altă proprietate, situată în apropiere.

Citește și: Justin și Hailey Bieber au vândut prima casă. Le-a plăcut alta mai mult


În septembrie 2020, tenismena a cumpărat cu opt milioane de dolari o casă care i-a aparținut lui Yadier Molina, jucătorul de la echipa de baseball St. Louis Cardinals, doar pentru a o demola.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod