Kristen Stewart și-a luat casă în Los Angeles: Prețul pe care l-a plătit vedeta pentru vila în stil mediteranean

Casa cu patru dormitoare, cinci băi, piscină și multe alte dotări i-a aparținut starului din serialul „Spitalul de urgență“ Anthony Edwards.
Kristen Stewart a cumpărat o casă veche, construită în anul 1927, situată în cartierul select Los Feliz, din Los Angeles. Potrivit site-ului Dirt.com, actrița în vârstă de 30 de ani a plătit șase milioane de dolari pentru proprietatea care i-a aparținut lui Anthony Edwards, starul din serialul "ER" ("Spitalul de urgență").

Cu o suprafață de 455 de metri pătrați, patru dormitoare și cinci băi, vila este ascunsă în spatele unui gard viu imens și are o fațadă cu aspect de fortăreață, scrie Daily Mail.

Ușa impunătoare de la intrare se deschide spre un hol în stil spaniol.
Sala în care se servește asa are uși franțuzești care se deschid spre o logie cu ventilatoare agățate de tavan.

Bucătăria are mobilier de culoare măslnie și aparatură din inox Viking, iar din livingul spațios se poate ajunge în spălătorie și de aici în baia principală.

O scară din lemn masiv duce spre cele patru dormitoare de la etaj. Cel mai mare dintre acestea ocupă aproape jumătate din suprafața etajului și include o sufragerie și două dulapuri.

Baia alăturată are gresie de culoarea lavandei, cadă și duș.
Unul dintre dormitoarele învecinate are, de asemenea, o baie, iar celelalte două dormitoare au o baie comună.

Proprietatea pe care a cumpărat-o vedeta din seria "Twilight" are și un garaj în care încăpeau două mașini, dar care a fost reconvertit într-un spațiu de locuit cu un mic living și o baie.

În curte se află o piscină cu apă sărată, spa și o grădină îngrijită.

Kristen Stewart a făcut această tranzacție după ce în septembrie 2020 a scos la vânzare o vilă superbă, cu vedere la ocean, situată în Malibu, la prețul de 9,5 milioane de dolari.
Ea a cumpărat locuința în vara anului 2011, cu 4,8 milioane de dolari.

Proprietatea cu o suprafață de 539 de metri pătrați are cinci dormitoare, patru băi plus o toaletă de serviciu, o casă cu două etaje pentru oaspeți la care se poate ajunge și pe un pod amplasat între cele două clădiri, garaj în care încap două mașini, uși înalte până la tavan care se glisează pentru a putea admira oceanul de la balcon, grădină, cuptor și grătar, precum și multe alte dotări.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod