7 cupluri din filme care s-au căsătorit în viața reală

Uneori, poveștile de iubire continuă dincolo de ecran. Aceste vedete s-au îndrăgostit când au format perechile frumoase din filme, iar relația lor a evoluat spre căsătorie.

Cuplurile de la Hollywood sunt strălucitoare și fascinante, dar atât de efemere! Multe dintre poveștile de dragoste din Cetatea Filmului se topesc repede, înainte să prindă rădăcini, sub presiunea propriei străluciri, a succesului și a ritmului acerb pe care îl dictează celebritatea.

Multe dintre perechile frumoase de pe ecrane și-au continuat povestea de dragoste în viața reală, iar unele rezistă și astăzi, demonstrând că de multe ori săgețile lui Cupidon nimeresc acolo unde trebuie. Bright Side ne prezintă cuplurile din filme care s-au căsătorit în viața reală.
1 din 8

Tom Cruise și Nicole Kidman - "Days of Thunder"

După ce s-au cunoscut în 1989, când filmau împreună, Tom și Nicole s-au căsătorit, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. În timpul mariajului lor de 11 ani au adoptat doi copii. Au divorțat în 2001, iar Nicole Kidman are acum o căsnicie fericită cu Keith Urban.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod