Jane Seymour a împlinit 73 de ani: Vedeta arată uimitor la această vârstă

Și-a creat un renume și nu se dezminte: la vârsta la care mulți oameni se chinuie cu bătrânețea, Jane Seymour continuă să impresioneze cu aspectul ei fizic.
Născută pe 15 februarie 1951, la Hayes, în Marea Britanie, Jane Seymour e un exemplu elocvent că vârsta reprezintă doar un număr. An după an, actrița arată la fel de bine, sfidând biologia și trendul fără sfârșit al operațiilor estetice în care se înscriu multe vedete.

Chiar și la 73 de ani, stilul de viață pe care Seymour îl respectă cu sfințenie îi dă o încredere nemărginită care o face să susțină că ar putea juca oricând rolul unei tinere de 25 de ani.

Cum se trăiește cu o singură masă pe zi


Regimul strict care o ajută pe vedeta din "Dr. Quinn" să arate incredibil la 73 de ani se rezumă la o singură masă pe zi. Ea spune că, grație autodisciplinei rigide și a faptului că mănâncă doar o dată pe zi, are aceeași greutate ca la 17 ani.

Jane Seymour a dezvăluit că aspectul său fizic incredibil se datorează faptului că singura masă pe zi constă în legume, carne de pește sau puțină carne de pui și, rareori, o bucată mică de friptură fără grăsime. În restul zilei, ea obișnuiește să consume ocazional legume crude, precum morcovi sau țelină, scrie Daily Mail.



Seymour a spus de mai multe ori că nu și-a făcut niciodată operații estetice faciale, spre deosebire de multe alte actrițe. "Nu am nimic împotriva lor, cred că e fabulos dacă asta este ceea ce-ți dorești și evident că mă sesisez când oameni de vârsta mea arată ca niște păpuși Barbie", a declarat ea.

Botox, o mare greșeală


Într-un interviu acordat emisiunii de televiziune "This Morning", vedeta din serialul "Doctor Quinn" a mărturisit că atunci când era tânără a resimțit din plin presiunea de a arăta bine care se face simțită la Hollywood și a apelat la Botox, crezând că va arăta mai bine.
Ea a spus că a fost o mare greșeală, fiindcă nu arăta deloc natural când se privea în oglindă. "Am folosit Botox o dată pentru că toată lumea îmi spunea: <<Trebuie să încerci>>. Pentru mine n-a arătat deloc natural. De fiecare dată când mă uitam în oglindă ziceam <<Uhhh>>", a dezvăluit ea.

"Sunt actriță, așa că pentru mine este foarte important să am toți mușchii în stare să se miște. A fost o teribilă greșeală. Am 67 de ani, asta înseamnă că o să joc un rol de 30? Nu. Cred că e important pentru mine să arăt cât mai natural cu putință", a declarat actrița.

Actrița a recunoscut că a suportat câteva intervenții estetice, dar consideră că o actriță "trebuie să fie în stare să-și miște fața". În 2018, ea a vorbit despre intervențiile estetice pe care le-a făcut - implantul cu silicon, după nașterea gemenilor săi, în 1995, un lifting "minor" la ochi, plus injecțiile cu Botox.

"Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței. Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează", a mărturisit ea.

Jane Seymour preferă să încetinească apariția semnelor îmbătrânirii prin metode mai simple și inofensive pentru corpul ei: "Întotdeauna port pălărie când e soare afară.
Beau multă apă, iar pielea mea arată excelent când dorm bine"
, a explicat ea.

"Cel mai bun lucru... este să trăiești și să fii sănătos!"
, a mai spus vedeta, adăugând că se simte cel mai bine atunci când o îmbrățișează pe nepoata sa și când se află aproape de oamenii pe care îi iubește.

Actrița care a pozat de trei ori pentru Playboy, ultima oară la 67 de ani, a declarat că își acceptă fără reținere vârsta: "Să îmbătrânești este, de fapt, un privilegiu. Din păcate, am pierdut anul trecut trei din cei mai buni prieteni, erau de aceeași vârstă cu mine. Așa că pentru mine, să fiu aici și să am această discuție este un uriaș privilegiu. Îmi accept îmbătrânirea pentru că înseamnă că încă sunt pe aici."

"Nu încerc să fiu mai tânără decât sunt"


Seymour a declarat în 2018 că își acceptă vârsta și nu simte nevoia de operații sau tratamente estetice. "Încă mă simt sexy. Nu folosesc Botox și sunt fericită să ridic steagul pentru femeile în vârstă. Am o grămadă de riduri. De fapt, joc o femeie de 70 de ani chiar acum, în <<The Kominsky Method>>, așa că port o perucă căruntă și îmi arăt toate ridurile. Și sunt foarte fericită s-o fac", a adăugat actrița.



Pe de altă parte, Jane Seymour acordă un rol însemnat mișcării în rutina sa de întreținere.

Ea face sport cel puțin de două ori pe săptămână, timp de 20 de minute, practicând Pilates, Gyrotonics și ceva care se numește "The Perfect Workout"("Mișcarea perfectă"). "Te ajută să slăbești foarte, foarte încet", a spus ea pentru publicația Closer Weekly, pe 16 februarie. "Am observat o diferență uriașă când îl fac. Fiecare exercițiu pe care îl faci până când obosești, astfel încât corpul începe să tremure... Fac tot ce pot, dar nu încerc să fiu mai tânără decât sunt. Încerc doar să fiu cât de bună pot fi la vârsta pe care o am", a continuat vedeta.

Fata Bond de lângă Roger Moore


Născută pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia, Jane Seymour a devenit fata Bond în 1973, în filmul "Pe cine nu laşi să moară" ("Live and Let Die"), în care a jucat alături de Roger Moore, apoi a fost distribuită în serialul "The Odine Line" (1973). În acelaşi an ea a apărut în seria "Frankenstein: The True Story".

În 1982, Seymour a câştigat un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 a fost recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an a primit premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

Citește și: Robbie Williams a împlinit 47 de ani.
Instantanee fericite din viața unui star nebun care s-a cumințit


Între 1993 şi 2001 a jucat în serialul de succes "Dr.Quinn", unde a  interpretat o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

În 2015, Jane Seymour a divorţat de cel de-al patrulea soţ, regizorul şi producătorul James Keach, cu care are patru copii, doi din mariajul cu David Flynn şi doi din ultima ei căsătorie - Katherine (36 de ani), Sean (32 de ani) şi gemenii Kristopher şi John (22 de ani).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod