Robbie Williams a împlinit 47 de ani: Instantanee fericite din viața unui star nebun care s-a cumințit

Cântărețul britanic a intrat într-o etapă linișitită din viața sa, după mai multe perioade turbulente în care s-a aflat la limita colapsului. La 47 de ani, Robbie Williams se bucură de ceea ce are mai de preț: viața de familie.
Născut pe 13 februarie, în Stoke-on-Trent, Regatul Unit al Marii Britanii, Robbie Williams e tot mai departe de puștiul zvăpăiat care cucerea milioane de fani cu formația Take That. După nenumărate suișuri și coborâșuri, viața sa pare să fi intrat pe un făgaș liniar, liniștit. Poate nu vă vine să credeți, dar Robbie s-a mai "cumințit" - nu de tot, căci sângele apă nu se face, dar, oricum, cu mult peste așteptări.

Astăzi, starul e un bărbat "de casă", dedicat familiei, iar meritul pentru această transformare îi revine soției sale, Ayda Field, cea care l-a smuls din ghearele demonilor lui, vindecându-l de neliniștea care pusese stăpânire pe el.

Robbie Williams și actrița americană Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, care a participat la versiunea britanică a emisiunii "The X Factor", sunt căsătoriți din 2010 și au patru copii: Theodora (opt ani), Charlton (șase ani), Colette (doi ani) și Beau (un an).

Cei mai sălbatici ani


După despărţirea de Take That, în 1995, Robbie Williams a fost timp de doi ani dependent de droguri și de alcool. El l-a dat în judecată pe managerul Nigel Martin-Smith, acuzându-l că l-a scos din trupă. Cu o zi înainte de înfăţişare, starul a renunţat la proces şi i-a achitat fostului manager 150.000 de lire sterline. Apoi acesta l-a dat în judecată pe Robbie. Martin-Smith a câştigat, el a făcut apel şi a pierdut din nou. Un milion de euro s-au dus pe apa sâmbetei cu această speță.

Williams a dat în judecată alţi doi manageri şi a mai pierdut un proces cu Martin-Smith pe tema versurilor albumului "Rudebox", considerate defăimătoare la adresa managerului.
Ca să ducă treaba până la capăt, l-a dat în judecată şi pe Guy Chambers, cel care a compus toate piesele lui de succes, precum "Angel", "Millenium" şi "Let Me Entertain You".

Instabilitatea lui Robbie a afectat şi contractul cu casa EMI. Nemulţumit de impactul albumului "Rudebox" din 2006, el a intrat într-o spirală care i-a dat viața peste cap. "Mi-am distrus liniştea psihică cu turneul ăla din 2006; mi-am pierdut încrederea şi mi-au trebuit ani la rând ca să-mi revin. Atunci credeam că nu mai sunt în stare de nimic, că s-a stins scânteia, ingredientul secret care mă făcea un star pop mă părăsise şi fără el eu ce mai eram? Aşa am intrat în cei mai sălbatici ani ai mei", a mărturisit el.

Femeia care l-a salvat


Apariția Aydei Filed în viața lui Robbie a fost providențială. Când s-au cunoscut, starul era o epavă măcinată de insomnie, fumat, droguri, băutură. Când nu lucra, stătea singur singur în casa din Los Angeles înţesată cu 600 de perechi de pantofi sport și se uita la reality show-uri. În 2007, când a urmat primul său tratament de dezintoxicare, simțea că mai avea de trăit cel mult 24 de ore.

Excesele în serie din tinerețe și dependența de stilul de viață dezordonat îl aduseseră pe artistul britanic la un pas de dezastru - ajunsese să nu mai poată dormi mai devreme de 6:00 dimineața și lua prima masă a zilei la ora 17:00.



Cu dragoste și răbdare, Ayda a avut grijă de el ca de un copil, i-a pus sănătatea şubredă pe primul plan, trecându-l pe un regim alimentar vegan şi l-a bătut la cap să facă yoga şi Pilates.

"Eu şi Rob am vorbit mereu foarte deschis. Când l-am cunoscut, era cu puţin înainte de a doua lui internare. N-am trecut prin multe din păţaniile lui de dinainte, dar mi-a povestit despre ele de-a lungul anilor. Despre autorepulsia pe care o simţea, despre teama de a nu fi cel care vrei să fii şi despre puterea absolută a dependenţei", a povestit soția starului.

În 2018, cântăreţul declara că suferă de o afecţiune psihică pentru că are un comportament compulsiv care îi afectează viaţa şi activitatea muzicală. Într-un interviu pentru Radio 2, Robbie Williams a mărturisit că simte că "ceva îi lipseşte" şi că se confruntă cu o afecţiune mentală. "Am nişte lipsuri mari. Poate fi Asperger sau autism. Nu ştiu din ce spectru e, dar ceva e", a spus el. "Este ceva de lucru în capul meu - am o obsesie interesantă, dependenţă, o boală mentală aş spune. Aş fi avut ceva şi dacă eram starul pop Robbie Williams sau muncitorul Robbie Williams", a continuat el.

"Zi de zi, lucrurile se schimbă. Fac aceleaşi lucruri ca în ziua de dinainte, dar acum e o altă zi şi nu ştiu de ce e aşa greu să mă dau jos din pat. Ăsta sunt"
, a mai explicat artistul, adăugând că simte că în ultimii ani a început să înveţe cum să se descurce mai bine şi să se bucure de viaţă, ajutat de soţia lui, Ayda Field, mai ales după ce au venit pe lume copiii lor.

"Am o boală care vrea să mă omoare"


Ayda Field a dezvăluit că Robbie a făcut injecţii cu testosteron pentru a scăpa de depresie.  Ea a povestit că la 30 de ani, soţul ei a aflat de la medicii care îl tratau pentru depresie că afecţiunea sa ar putea fi provocată de un nivel scăzut de hormoni masculini în organism, echivalent celui al unui bărbat de 80 de ani.

Starul a urmat apoi un tratament cu testosteron, iar acesta i-a transformat pur şi simplu viaţa, a spus Field în emisiunea de televiziune "Loose Women", de pe postul ITV.

"După ce a început tratamentul cu testosteron, s-a simţit de parcă i s-a schimbat viaţa, putea face lucruri, era fericit, era motivat şi asta nu are legătură cu a avea muşchi imenşi", a adăugat ea.



În februarie 2018, Robbie Williams a mărturisit pentru The Sun că a fost foarte aproape de moarte în câteva rânduri şi şi-a comparat viaţa "ca un carusel" cu cea a regretatului George Michael, care a decedat în 2016, de Crăciun. "Am o boală care vrea să mă omoare şi e în capul meu, aşa că trebuie să am grijă", a spus artistul despre depresia cu care se confruntă.

Citește și: Prima întâlnire dintre Prințesa Diana și Camilla. Capcana pe care i-a întins-o amanta Prințului Charles


Fostul membru al trupei Take That a spus că de multe ori problemele psihice îl copleşesc, alteori are momente de fericire deplină. În septembrie 2017, Williams a fost nevoit să renunţe la două etape din cadrul turnelui său european după ce medicii i-au depistat atunci câteva anomalii la creier, iar Robbie a fost dus de urgenţă la spital.

Carantină într-o vilă din Caraibe


Robbie Williams a lăsat în urmă trecutul agitat și se bucură acum de liniștea vieții de familie - e topit după soția sa și cei patru copii. După un început de an cam tulbure, când a fost depistat cu COVID-19 și s-a autoizolat cu toată familia într-o vilă luxoasă din Caraibe, unde a plătit 17.000 de euro pe noapte, prelungindu-și forțat vacanța, viața sa a revenit la "normal".


Daily Mail scrie că la începutul lunii februarie Robbie și Ayda au avut un eveniment fericit, aniversarea de un an a celui mai mic copil, Beau. Cei doi au postat pe Instagram mai multe imagini de la aniversarea pe care au organizat-o la reședința din Elveția, cumpărată cu 24 de milioane de lire sterline. "Cum trece timpul", a scris Ayda Field lângă o fotografie cu mezinul familiei.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod