Cum arată acum fetele și băieții din serialul „Baywatch“: Unii se țin foarte bine!

În urmă cu 30 de ani, „Baywatch“ era în mare vogă, iar echipa de fete și băieți care salvau vieți a cucerit o generație de fani. Iată cum arată azi eroii din celebrul serial!

"Baywatch" a fost unul dintre cele mai urmărite programe din lume în timpul difuzării sale, între 1989 şi 2001. Serialul s-a numărat printre primele "fenomene fan" ale televiziunii şi a influenţat cultura pop internaţională.

Filmările pentru "Baywatch" au început în 1989, iar serialul a fost difuzat timp de zece ani, până în 1999.

Producția a continuat până în anul 2001, cu seria "Baywatch Hawaii" și a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, atingând peste un miliard de telespectatori într-o săptămână.

Succesul colosal a dus la o tentativă de a reînvia nostalgia pentru "Baywatch", prin realizarea în 2017 a unui film în care au jucat Dwayne Johnson şi Zac Efron, dar care nu a avut succesul scontat la box-office.

Tineri, arătoși, mereu în costume de baie care îi făceau și mai atractivi, gata de acțiune, salvamarii din "Baywatch" au cucerit milioane de fani.
David Hasselhoff a devenit o vedetă a micului ecran întruchipându-l pe salvamarul Mitch Buchannon, iar Pamela Anderson a devenit celebră grație acestui serial. Iată cum arată astăzi ceilalți eroi de pe plaja însorită care săreau imediat în apele oceanului pentru a salva vieți!


Foto: Bright Side

1 din 13

Brooke Burns - 42 de ani

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod