Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani: 25 de imagini cu vedeta pe care fanii o vor din nou lângă Brad Pitt

Vedeta din „Friends“ petrece singură încă o aniversare. Multă lume încă mai speră că povestea de dragoste cu Brad Pitt se va reaprinde.
Una dintre cele mai frumoase și mai dorite femei din showbiz pare sortită să rămână singură. Până și "campioana" la acest capitol, Kylie Minogue, e mai aproape de nuntă, după ce s-a logodit cu iubitul ei, Paul Solomons. Jennifer Aniston, în schimb, nu are noutăți pe acest plan și pare împăcată cu ideea singurătății, însă fanii nu renunță la visul lor: să o vadă din nou cu Brad Pitt.

Mama lui Brad Pitt o ura pe Angelina


Oricât de imposibilă ar părea renașterea unei povești de dragoste între Aniston și Brad, nu este atât de improbabilă, din moment ce până și mama actorului, Jane, speră ca ei să fie împreună. "Ea o iubea pe Jen și o ura pe Angie", a declarat o sursă citată de The News.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, în urma apariţiei în presă a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au despărțit în 2016.



După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. În februarie 2018, Jennifer Aniston şi actorul Justin Theroux au anunţat că s-au despărţit, după un mariaj de patru ani.

Deși Jen și Brad au trecut de mult timp peste povestea despărțirii lor și păstrează relații foarte bine, șansele unei relații între ei sunt minime.

După divorțul de Theroux, care a lăsat-o cu inima frântă, actrița nu a mai avut nicio legătură sentimentală și s-a refugiat în muncă, iar de câțiva ani pare că singurătatea îi prinde bine.

Împăcarea cu vârsta și cu singurătatea


Într-un interviu publicat în ianuarie 2019 de revista Elle, actrița a declarat că mariajele cu Brad Pitt şi Justin Theroux au fost un succes şi că se simte o femeie împlinită "cu sau fără partener de viaţă, cu sau fără un copil". "Căsătoriile mele au fost un succes, în opinia mea. Şi, când s-au încheiat, au fost alegeri făcute pentru ca noi să fim fericiţi, pentru că poate că fericirea nu mai exista în interiorul acelei relaţii. Desigur, au fost hopuri şi nu toate momentele au fost fantastice, dar, în cele din urmă, avem o singură viaţă şi nu aş rămâne în acea situaţie din frică (...) frica de a fi singură, de a nu putea supravieţui", a spus ea.

"Când s-a făcut totul şi nu mai este nicio rezolvare, este în regulă. Nu este un eşec. Avem aceste clişee în jurul nostru că trebuie să reparăm. Ştii ce, asta înseamnă ochelari de cal"
, a mai spus Aniston.

În februarie 2019, când a împlinit 50 de ani și a dat o petrecere "de pomină" sărbătorind alături de Brad Pitt, Aniston se declara mulțumită și liniștită. "Nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă în vreun fel. Fizic mă simt incredibil.
Așa că este ciudat când mi se spune <<Arăți uimitor pentru vârsta ta>> (...)"
, spunea ea într-un interviu publicat de InStyle. Dar a recunoscut: "N-o să vă mint - nu vreau să am părul cărunt."

Apariția lui Pitt la petrecerea fostei sale soții a surprins pe toată lumea. "Aniston l-a pus pe fostul soț pe lista invitaților cu câteva săptămâni în urmă, iar Pitt era în oraș și a fost bucuros să i se alăture la aniversarea zilei de naștere", a spus o sursă citată de "Entertainment Tonight".

Deși n-au interacționat mult atunci, actorul a fost văzut îmbrățișând-o pe sărbătorită. Pitt nu a rămas toată noaptea, până la sfârșitul petrecerii. "A venit să o susțină, a vorbit cu câțiva prieteni care erau acolo și a plecat", a povestit martorul menționat.

O relație civilizată


"Jen și Brad au rămas prieteni și au vorbit de câteva ori de când au rămas singuri. Sunt prieteni și s-au susținut unul pe celălalt când au trecut prin momente dificile. Au de gând să rămână prieteni pe viață. Nu sunt sentimente serioase între ei... Amândoi își dau seama că de fiecare dată când se întâlnesc lumea vorbește despre reunirea lor. El a venit singur și a intrat aproape neobservat la petrecere (...)", a spus altă sursă pentru ET.

O altă sursă, citată de People, a declarat: "Brad și Jen au o relație foarte civilizată.

Nu ar fi fost invitat dacă nu era cazul. A fost o seară mare pentru Jen."

Us Weekly a scris că Pitt și Aniston au rămas foarte apropiați după moartea mamei actriței, Nancy Dow, survenită cu patru luni înainte ca el să se despartă de Angelina Jolie. Cei doi au devenit mai apropiați după ce actrița s-a despărțit de al doilea ei soț, Justin Theroux, în 2017. "Brad a căutat-o pe Jen după ce mama ei a murit și ea a fost mișcată de sprijinul lui în acel moment dificil", a spus sursa.



Apoi, când Angelina Jolie a cerut divorțul, declanșând un scandal mediatic, Aniston l-a căutat pe Pitt și s-a oferit să-i fie martor împotriva acuzațiilor pe care Angelina le-a trecut în dosar la adresa lui. De atunci, ei și-au trimis constant mesaje. "Sunt doi oameni care au avut o viață împreună și au un respect reciproc", a explicat sursa menționată de Us Weekly.

"Fiecare are numărul de telefon al celuilalt și comunică din timp în timp. Nu-i nimic nou. Jen și Brad au rămas prieteni", a declarat Nancy O'Dell, prezentatoarea emisiunii "Entertainment Tonight".

"Ea l-a iertat și asta l-a copleșit"


"Jen şi el au avut o prietenie grozavă înainte ca dragostea lor să înflorească, iar el a ştiut mereu că ea are o inimă mare"
, a spus o sursă din Los Angeles pentru The Mirror. "După tot ce i-a făcut el, ea l-a iertat, iar asta l-a copleşit. E mult până la o reunire...

dar niciodată să nu spui niciodată", a adăugat aceasta.

O altă sursă a spus pentru E!: "Jen se descurcă bine. Are grupul ei de prieteni care sunt familia ei şi care îi sunt mereu aproape. E mereu trist şi sfâşietor că trebuie să o ia de la capăt, dar are parte de multă dragoste în viaţa ei. Va avea de învăţat şi din asta şi noi perspective i se vor deschide în cale."

Citește și: Olivia Newton-John nu vrea să facă vaccinul anti COVID-19. De ce ezită vedeta care luptă cu cancerul


Jennifer Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994.

Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur. După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod