Top 20 cei mai frumoși bărbați din lume în 2020: Surpriza de pe primul loc

Mulți bărbați celebri nu au prins un loc în acest top. Iată cine e pe primul loc!

În fiecare an, portalul de divertisment TC Candler alcătuiește topul 100 al celor mai frumoși bărbați și al celor mai frumoase femei din lume. Demersul se bazează pe sugestiile a milioane de oameni pentru a menține aceste ierarhii cât mai diverse posibil.

Potrivit site-ului citat de Bright Side, The Independent Critics reprezintă un grup divers, condus de TC Candler, care primește și analizează de peste două decenii milioane de sugestii din partea publicului și întocmește o ierarhie reprezentativă idealului modern al frumuseții din întreaga lume.

"Perfecțiunea estetică este doar unul dintre criteriile folosite.

La acesta se mai adaugă grația (în cazul femeilor), eleganța, originalitatea, îndrăzneala, pasiunea, clasa, echilibrul, bucuria, speranța... toate sunt întruchipate într-o figură frumoasă", se arată pe site-ul The Independent Critics.

Anul trecut, primele trei poziții ale clasamentului masculin au fost ocupate de Shawn Mendes (locul 3), starul YouTube suedez Felix Kjellberg, cunoscut sub titulatura PewDiePie (locul 2) și de Jungkook, membru al trupei pop sud coreene BTS.

Ediția din 2020 a topului realizat de TC Candler arată cu totul altfel - puțini sunt bărbații celebri care au intrat în acest clasament.

În schimb, și-au făcut apariția câteva figuri foarte populare în Coreea de Sud, de unde au primit cele mai multe voturi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod