Mărturisirea tulburătoare a lui Marilyn Manson: Fantezia morbidă despre Evan Rachel Wood pe care nu o putea ascunde

Un interviu în care vorbea despre relația cu Evan Rachel Wood îl pune acum într-o lumină defavorabilă pe Marilyn Manson. „Am fantezii în fiecare zi că îi zdrobesc craniul cu un baros“, a declarat el în 2009.
Marilyn Manson neagă acuzațiile de abuz făcute de Evan Rachel Wood și alte patru femei la adresa lui. Însă un interviu din 2009 îl poate "îngropa" acum: "Am fantezii în fiecare zi că îi zdrobesc craniul cu un baros", spunea el în 2009.

Starul american a fost abandonat de casa de discuri cu care colabora, după acuzaţiile de abuz făcute de actriţa Evan Rachel Wood, care i-a fost parteneră mai mulţi ani. Însă aceasta ar putea fi cea mai mică dintre problemele cu care se va confrunta Marilyn Manson în următoarea perioadă. Într-un interviu din 2009, el a mărturisit că avea în fiecare zi fantezii în care îi zdrobea capul cu un baros fostei sale iubite.

"Sunt aici să vorbesc despre acest om periculos"


Wood, actriţă, cântăreaţă şi activistă, a povestit în ultimii ani că a fost victima violenţei domestice, însă luni a dezvăluit că în spatele abuzurilor suferite a stat Brian Hugh Warner, cunoscut drept Marilyn Manson.

"Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut lumii ca Marilyn Manson. A început să mă curteze când eram adolescentă şi, în mod groaznic, m-a abuzat ani. Am fost îndoctrinată şi manipulată spre supunere. Nu îmi mai este teamă de represalii, defăimare sau şantaj. Sunt aici să vorbesc despre acest om periculos şi să apelez la multele industrii care l-au susţinut, înainte de a mai distruge alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai rămâne tăcute", a scris actrița într-un mesaj publicat luni pe Instagram şi într-un comunicat transmis revistei Vanity Fair.

Wood a declarat în 2016, pentru revista Rolling Stone, că a fost violată în trecut şi că a fost victimă a violenţei domestice. "Experiențele mele cu violența domestică au fost acestea: gândire toxică, abuz fizic și sexual care au început încet, dar au escaladat cu timpul, inclusiv amenințări la adresa vieții mele, episoade severe de inducere a dubiilor asupra stării mele și de spălare a creierului, să mă trezesc că bărbatul care susținea că mă iubește mă viola când credea că eram inconștientă", a spus actrița.

După ce presa a început să speculeze că el a fost autorul abuzurilor, Manson a emis toamna trecută un comunicat în care nega acest lucru.



Alte patru femei au postat mesaje similare pe Instagram, acuzându-l pe rockerul în vârstă de 52 de ani de comportament inadecvat și abuzuri prin exercitarea asupra lor a unor acte de manipulare și violență.

Acestea sunt Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan și o femeie care a scris doar că se numește Gabriella. Două dintre ele sunt modele, una e fotograf care a lucrat ca asistentă pentru Manson, iar a patra este artistă.

În declarațiile lor, cele patru femei au detaliat experiențe oribile incluzând abuzuri sexuale și psihologice, diverse forme de coerciție, violență și intimidare. Unele dintre ele spun că au fost private de somn. "M-a amenințat că-mi sparge fața cu o bâtă de baseball", a susținut McNeilly.

Nu este clar de ce toate au decis să vorbească luni, după confesiunea făcută de Evan Rachel Wood și dacă vreuna dintre ele a depus plângere la poliție, scrie Daily Mail.

Fantezia șocantă despre Evan Rachel Wood


Manson a negat acuzațiile de violență. Dar într-un interviu din 2009 publicat de Spin el a făcut mai multe dezvăluiri șocante. Întrebat dacă perioada de după despărțirea de Evan Rachel Wood a fost grea și care a fost cel mai dificil moment prin care el a trecut, starul a răspuns: "Cel mai greu moment a fost ziua de Crăciun din 2008, fiindcă n-am vorbit cu familia mea."

"Pereții erau acoperiți cu versuri și pungi cu cocaină atârnați. Am avut o experiență în care nu m-am descurcat cu singurătatea, cu faptul că am fost părăsit și trădat după ce mi-am pus toată încrederea într-o persoană și am făcut greșeala de a alege persoana greșită. Iar asta e o greșeală la care se poate raporta oricine. Am făcut greșeala de a încerca, cu disperare, să salvez asta. Și de fiecare dată când am strigat-o în acea zi, am strigat-o de 158 de ori, am luat o lamă de ras și m-am tăiat pe față și pe mâini", a spus starul.

"Nu vreau ca oamenii să mă întrebe de fiecare dată când dau un interviu - - <<O, întregistrarea asta e despre relația cu fosta ta iubită?>>.
Dar pierderea face parte din asta, iar piesa <<I Want to Kill You Like They Do in The Movies>> e doar despre fanteziile mele. Am fantezii în fiecare zi că îi zdrobesc capul cu un baros"
, a continuat el.

Surprins, interlocutorul a spus: "Wow". "Crăciun fericit", a încheiat Manson.

În noiembrie 2020, comentariile despre acest interviu au reapărut, dar reprezentanții artistului au explicat că el este "un star rock teatral". "Afirmațiile despre fantezia lui Manson în care el folosește un baros asupra lui Evan și se taie de 158 de ori au fost în mod evident un mod teatral de a promova o înregistrare nouă, nu ceva factual. Faptul că Evan și Manson s-au logodit la șase luni după acest interviu poate arăta că nimeni nu a luat literal această poveste", se arată în comunicatul emis în toamna anului trecut de reprezentanții lui Manson.

Manson, în atenția poliției


The Hollywood Reporter a scris în mai 2018 că poliția a deschis un dosar de cercetare pe numele lui Manson privind infracțiuni sexuale care ar fi fost comise în 2011. În 2018, procuratura din Los Angeles a anunțat, însă, că dosarul a fost închis din cauza lipsei de probe. Nu se știe cine a fost victima în acel caz, scrie Daily Mail.

Howard E. King, avocatul care l-a reprezentat atunci pe Manson, a declarat pentru The Hollywood Reporter că acuzațiile făcute de poliție au fost respinse categoric de clientul său care era complet dezamăgit de această încercare de a genera publicitate pe seama sa. "Orice acuzație de agresiune sexuală sau sechestrare în cazul acesta sau de altă dată este falsă", a declarat King.

Despărțiri provocate de un stil de viață insuportabil


Relaţia dintre Manson și Wood a devenit publică în 2007, când actriţa avea vârsta de 19 ani, iar cântăreţul - 38.

Ei s-au logodit în 2010 și s-au despărţit după un an.

După despărțirea de Manson, în 2010, Wood s-a împăcat cu fostul iubit, actorul englez Jamie Bell. Cei doi au devenit părinții unui băiețel, apoi s-au despărțit din nou, în 2013. Actrița a dezvăluit în 2019 că este bisexuală și are un partener non-binar, dar nu i-a dezvăluit identitatea.

În vârstă de 52 de ani, Marilyn Manson este căsătorit în prezent cu Lindsay Usich, de profesie fotograf. Ei și-au unit destinele în februarie anul trecut, în timpul carantinei impusă de pandemia de COVID-19, într-o ceremonie despre care Nicolas Cage a spus că a urmărit-o pe FaceTime.



Înainte de relația cu Wood, Manson a mai fost căsătorit cu actrița Dita Von Teese, din 2005 până în 2007, cu care a avut o relație anterioară de șase ani.

Von Teese nu a făcut niciodată acuzații la adresa starului și a spus că s-au despărțit pentru că ea nu-i putea accepta stilul de viață. "Totul a mers numai în jos după ce ne-am căsătorit. Am început să mă ocup mult pentru a evada din viața mea de acasă", a spus ea pentru The Sunday Telegraph.

Marilyn Manson a mai fost logodit anterior cu actrița Rose McGowan. Aceasta a rupt logodna în 2001, motivând depărțirea prin "stilurile diferite de viață". "Există multă iubire, dar diferența dintre stilurile noastre de viață este, din păcate, mai mare", a transmis ea într-un comunicat.

Rose McGowan nu l-a acuzat pe Manson de abuz. Ea s-a numărat, în schimb, printre primele femei care au formulat acuzații de acest gen la adresa lui Harvey Weinstein.

Un star controversat


Marilyn Manson este un artist controversat, devenit celebru prin ţinute vestimentare şi atitudini şocante în concertele sale, iar versurile pieselor sale, care vorbesc adeseori despre sex, droguri şi violenţă, sunt încărcate de o tematică filosofică profundă şi numeroase simboluri mistice.

Muzica şi atitudinea lui i-au adus nenumărate probleme cu autorităţile, dar şi cu mişcările religioase şi politice, care l-au acuzat că îi îndeamnă pe tineri la violenţă şi perversitate. Albumele trupei au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare pe plan mondial.

Citește și: Olivia Newton-John nu vrea să facă vaccinul anti COVID-19. De ce ezită vedeta care luptă cu cancerul


Grupul rock Marilyn Manson a fost înfiinţat în 1989 în Fort Lauderdale, oraş din statul american Florida. Liderul trupei, Brian Hugh Warner, a creat titulatura juxtapunând numele purtate de două legende complet opuse din cultura pop americană - actriţa Marilyn Monroe şi Charles Manson, liderul unui cult religios responsabil cu asasinarea actriţei Sharon Tate şi a altor persoane, la sfârşitul anilor 1960.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod