Provocarea #10YearChallenge a devenit virală și s-a extins și în domeniul protejării mediului. Imaginile vechi și cele din prezent dovedesc că încălzirea globală e un fenomen real.
Un nou studiu a descoperit că rețelele de socializare pot obține o cantitate șocantă de date despre utilizatori și chiar și despre cei care nu au conturi pe aceste platforme.
Celebrul brand de produse de bărbierit a provocat o controversă de amploare cu cel mai recent clip publicitar, fiind acuzat de feminism și de atac asupra masculinității.
O tânără din Anglia a lansat o campanie prin care le încurajează pe femei să-și lase părul de pe corp să crească, iar femeile din Brazilia până în România au aderat la această inițiativă și publică pe Instagram imagini în care își expun părul de la subraț și de pe picioare.
Un studiu a promovat speculația că toți oamenii moderni ar fi putut fi descendenții a două persoane, care au trăit în urmă cu 100.000 - 200.000 de ani.
Viața sălbatică de pe întregul glob a scăzut cu un procent alarmant de 60% în doar patru decenii, din cauza poluării accelerate, despăduririlor, schimbărilor climatice și a altor factori provocați de oameni, ducând la apariția unei crize impresionante, după cum a afirmat World Wildlife Fund (WWF) într-un nou raport. Și se pare că suntem ultima generație care mai poate salva natura.
Un oraș din China intenționează să lanseze o lună artificială, care va lumina cerul pe o distanță de 80 kilometri.
Trăim într-o eră în care accesul la cunoștințe și la fapte este la îndemâna oricărei persoane. Putem folosi telefoanele și calculatoarele pentru a ne educa, dar ceva este în neregulă.
Neurologii au realizat cu succes o conexiune a creierului între trei persoane, pentru a le permite să-și împărtășească gândurile și, pentru acest experiment, să joace un joc de Tetris. Echipa crede că acest experiment ar putea fi extins pentru a o conecta o întreagă rețea de oameni.
Părinții nu sunt singurii care sunt îngrijorați de cât timp petrec adolescenții pe telefoanele lor, după cum a sugerat un nou raport. Nici adolescenții nu sunt foarte mulțumiți de această preocupare a lor.
Primești premii de la Star, MovieMag, Nemira și titlul de "Expert Oscar"
Prințesa Diana avea un obicei de a-și tunde mereu părul scurt. Pe lângă bluzele cu guler pe gât pe care le purta prințesa, coafura sa a fost explicată de către stilistul său, Sam McKnight, care a scris o carte și a realizat o expoziție de curând.
În aceste zile, o investigaţie jurnalistică semnată de Cătălin Tolontan, Mirela Neag şi Răzvan Luţac, găzduită de Gazeta Sporturilor şi tolo.ro, a şocat întreaga opinie publică.
Din păcate, Opera Naţională e o instituţie pierdută. Inabilitatea ministrului Vlad Alexandrescu, invidia Angelei Gheorghiu, scandalurile de corupţie în care au fost implicaţi foştii manageri
Echipa României de gimnastică a ratat calificarea la Olimpiada de la Rio. A fost un şoc pentru oficialii sportului din ţară, dar şi pentru opinia publică.
Cea mai galonată echipă de
Ce-ar fi dacă Hitler s-ar întoarce în zilele noastre? O întrebare tâmpită, dar pe care Timur Vermes, un scriitor german, şi-a pus-o şi a scris o carte care a avut un mare succes. Apoi, s-a
Alina Cojocaru e un vis frumos. Oameni din întreaga lume se înghesuie să o vadă dansând. Iubitorii dansului din România au avut şansa să viseze în timp ce ea spunea perfect o poveste,
House of Cards, sezonul patru, a fost o dezamăgire. Şi totuşi, l-am văzut până la capăt. De la sezonul trei nu mă mai interesează povestea care nu ţine, încearcă să mimeze realitatea, dar
Nu-mi vine să cred că e doar cu un an mai mare ca Florin Piersic. A fost întotdeauna bătrânul din filme, rareori, personaj pozitiv, de multe ori personaj negativ şi deseori
A apărut versiunea în limba română a cărţii ”Natural born heroes”, Născuţi eroi. Scriitorul Cristopher McDougall vine cu o nouă poveste adevărată despre capacităţile fizice uimitoare