Cum va vota Teo la moţiune?

Fosta vedetă de televiziune e chemată din nou să-i decidă soarta lui Emil Boc, liderul partidului din care face şi ea parte. La ultima moţiune a votat împotriva PDL. Ce va face Teo de această dată?

De ce a ajuns erou italianul care a ucis o româncă?

Românca Maricica Hăhăianu a fost ucisă de un italian într-o staţie de metrou din Roma, Italia. Imaginile preluate de camerele de supraveghere sunt şocante.

De ce facem cancer?

În antichitate, această boală nu exista, susţine un căutător de fosile

Ce ai făcut de maraton?

În câţiva ani, maratonul de la Bucureşti va capta atenţia majorităţii românilor. Din ce în ce mai mulţi îşi propun să alerge într-una dintre probele evenimentului şi sunt sigur că vor veni din ce în ce mai mulţi spectatori.

De ce vrei să divorţezi şi nu vorbeşti despre asta?

Divorţul înseamnă durere. E una dintre cele mai mari încercări ale vieţii. Trăieşti vreme de ani buni lângă cineva şi la un moment dat lumea se prăbuşeşte. Dintr-un motiv sau altul, tot ce aţi construit împreună pare să nu mai funcţioneze.

Care-i treaba cu Sfânta Parascheva?

În fiecare toamnă, zeci de mii de credincioşi iau cu asalt Iaşiul ca să atingă moaştele Sfintei Parascheva în speranţa că se va întâmpla o minune. Dar minunile se lasă aşteptate.

Ţi se pare o nebunie să alergi la maraton?

Participarea la o cursă de maraton e o experienţă unică. E o încercare grea, care, dacă o duci la bun sfârşit, te va transforma.

Ce credeţi despre operaţiile estetice?

Multe femei apelează la chirurgia plastică pentru a-şi schimba imaginea, iar altele încearcă să înşele trecerea timpului.

Ce preferi, căsătorie sau uniune consensuală?

România se află pe locul trei în Europa la cuplurile necăsătorite cu forme legale.

Ce credeţi despre catastrofa din Ungaria?

Deversarea de produse chimice din regiunea Vezprem, Ungaria, este cea mai mare catastrofă ecologică din Europa ultimilor 30 de ani.

Cinci motive pentru care merită să te îndrăgosteşti

Multe femei se tem de dragoste. Au senzaţia că oferă prea mult şi primesc prea puţin în schimb. Poate e adevărat, dar e şi mai greu să trăieşti fără iubire. Sunt femei care au

10 diferențe între femeile de 40 și cele de 20 din perspectiva unui bărbat care le analizează cu pasiune

Nu cred că există un conflict între femeile de 40 şi cele de 20, dar e interesant faptul că un bărbat, pe tot parcursul vieţii, se raportează la cele două vârste ale lor. Ca un paradox, un

Ce așteaptă un bărbat de la căsnicie

Printr-o minune, mulţi bărbaţi încă îşi mai doresc să se însoare. Fiecare are alte aşteptări de la căsnicie, dar există şi o zonă comună. În secolul trecut, căsnicia avea mare

Unde vrea să petreacă un bărbat ziua de 8 Martie?

Dacă întrebi un bărbat unde ar vrea să fie de 8 Martie, răspunsul cel mai frecvent pe care-l vei auzi e ceva de genul: ”Pe o insulă pustie. Și fără flori.” Dar spun asta doar atunci când