Ce înseamnă când spune că ”Îți stă bine în rochia asta!”. 5 situații

Chiar dacă nu credeţi, de multe ori când un bărbat vorbeşte cu o femeie foloseşte un mesaj dublu. Cei mai mulţi nu fac complimente gratuite. De cele mai multe ori nu ştiu să iasă dintr-o

Chiar dacă nu credeţi, de multe ori când un bărbat vorbeşte cu o femeie foloseşte un mesaj dublu. Cei mai mulţi nu fac complimente gratuite. De cele mai multe ori nu ştiu să iasă dintr-o situaţie dificilă decât printr-o referire la frumuseţea şi bunătatea voastră.

Iată ce vrea să spună un bărbat când discută despre o rochie:

1.  ”Cumpăr-o naibii şi hai să plecăm că am amorţit în faţa cabinei de probă”, atunci când te însoţeşte la cumpărături.

2. ”Ţi-e mică şi ai dat o grămadă de bani pe ea”, când ai fost singură sau cu prietenele în oraş şi ţi-ai luat rochia mult visată.

3.

”Pleacă mai repede la serviciu. Vreau să mai dorm o jumătate de oră!”, când încă e în pat, tu te grăbeşti şi vrei un feedback la ţinuta pentru birou.

4. ”Am nevoie de o sută de lei ca să mă întâlnesc cu băieţii la bere”, când îţi face complimentul seara pe la ora opt, iar tu porţi o rochie de casă.

5. ”Abia aştept s-o dai jos de pe tine şi să facem sex”, când o spune seara pe drumul de întoarcere acasă de la o petrcere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod