dm drogerie markt răsplătește loialitatea clienților în aplicație cu oferte și reduceri exclusive

dm drogerie markt România răsplătește fidelitatea clienților în aplicația „dm-ul meu”, demonstrând că economiile sunt acum mai ușor de realizat ca oricând. Opțiunea recent adăugată în aplicație le va oferi iubitorilor brandului dm o varietate de cupoane de reduceri, în funcție de volumul de cumpărături pe care îl fac, atât online, cât și în magazinele fizice din întreaga țară.

Astfel, toți cei care își vor descărca aplicația dm-ul meu și vor folosi codul de client la finalizarea cumpărăturilor, vor beneficia de o serie de reduceri atractive, în funcție de valoarea achizițiilor realizate. Cu fiecare achiziție efectuată, sumele acumulate din cumpărături cresc și se transpun, cu fiecare prag atins, în cupoane de reduceri atractive, cu o valabilitate de patru săptămâni de la data emiterii. De exemplu, la primul login în aplicația dm-ul meu, clienții beneficiază de un cupon de 5% reducere pentru produsele marca proprie dm.

De asemenea, la achiziții în valoare de 200 de lei, aceștia primesc un cupon de 20% reducere la produsul preferat, în timp ce cumpărăturile cumulate de 500 de lei sunt răsplătite cu un discount de 5% la următoarea achiziție.

Daniela Jordanovski, reprezentant dm drogerie markt.



„Rămânem aproape de clienții noștri și de nevoile lor și lansăm un nou beneficiu în aplicația dm-ul meu, în semn de apreciere față de comunitatea dm. Prin intermediul noii funcții din aplicație, clienții vor avea acces la numeroase beneficii, fie că vorbim despre reduceri, cupoane exclusive sau oferte personalizate, având posibilitatea de a face totodată economii semnificative”
– Daniela Jordanovski, reprezentant dm drogerie markt.

Economii, în trei pași simpli


Pentru a beneficia de bonusul de loialitate dm, clienții trebuie să descarce aplicația dm-ul meu disponibilă în App Store și în Google Play și să se înregistreze cu un cont dedicat, folosind o adresă de e-mail validă. Ulterior, la cumpărăturile efectuate în magazin, fiecare client scanează la casă codul QR din aplicație pentru cumularea sumelor din cumpărături.
Pentru cumpărăturile realizate online sau direct din aplicația dm-ul, cumpărătorul trebuie să fie autentificat în contul de client. Ulterior, cupoanele de reduceri obținute vor putea fi folosite pentru cumpărături online, pe site-ul dm sau în aplicația dm-ul meu, precum și în magazinele fizice dm.

Pentru a răspunde nevoilor clienților, dm vine în întâmpinarea acestora cu un portofoliu variat de produse și mărci proprii, la prețuri avantajoase, astfel încât să le ofere o experiență facilă de cumpărare, la cele mai înalte standarde.


Produsele din drogheriile dm acoperă o gamă largă de categorii - machiaj și îngrijire personală, suplimente alimentare, alimente ecologice, articole pentru copii, produse pentru casă și curățenie, precum și alimente pentru animalele de companie, fiind disponibile și online, pe dm.ro sau prin aplicația dm-ul meu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod