Mai vrei să te măriţi?

Ai visat toată viaţa momentul în care te va cere de soţie şi acum eziţi. Simţi că se pregăteşte s-o facă, dar ţi se pare că e un pic prea târziu. Ai un job bun. Pasiunea a cam trecut şi ţi-e frică să-ţi iei un angajament pentru toată viaţa.

Mai există dragoste?

Am fi tentaţi să spunem că există dragoste din belşug, dar, multe dintre voi vă gândiţi zilnic la ea ca la un animal pe cale de dispariţie. Problema cu dragostea e că se transformă. Într-un fel iubim la 18 ani şi în altul la 40.

De ce nu suporţi singurătatea?

Sunt şi persoane care o suportă, care s-au antrenat pentru asta. Viaţa ne duce, încet, încet, spre singurătate. O dată cu vârsta suntem din ce în ce mai singuri. Şi, cu toate astea, privim singurătatea ca pe o boală sau ca pe un handicap.

Cât vrei să slăbeşti?

Un proverb englez spune că niciodată nu suntem suficient de slabe. Cum atingem o anume greutate, cum vrem să mai slăbim un pic. Tot mai există o haină pe care ne-am dori-o, dar nu ne încape. Bombardamentul mediatic cu modele şi actriţe scheletice are efect. Toate femeile doresc să arate ca ele şi dacă nu reuşesc, suferă.

Cum treci peste divorţ?

Greu! Sau nu treci niciodată. Divorţul e ca dispariţia unei lumi, chiar dacă viaţa în acea lume a fost dificilă, insuportabilă chiar. Nu e greşit să divorţezi, dar e bine să te pregăteşti pentru asta.

Cum te simţi în postura de amantă?

Normal că vei fi judecată. Normal că nimeni nu-ţi va spune asta în faţă, deşi s-ar putea să ai şi astfel de surprize. Normal că ai o prietenă cu care vorbeşti despre acest secret odios: te vezi cu un bărbat însurat. Normal că aştepţi ca statutul tău să se schimbe într-un viitor incert.

Cine mai crede în monogamie?

Monogamia este un subiect controversat în aceste zile. Pe de-o parte, adorăm idealul sexual al unui mariaj monogam, pe de altă parte, bărbaţii şi femeile fac din ce în ce mai greu faţă acestui statut dificil de păstrat.

De ce nu reuşesc să slăbesc?

Toate femeile vor să slăbească. Bărbaţii mai puţin, deşi sunt mai graşi. În ciuda, unui val de nutriţionişt, de reţete, soluţii miraculoase, suntem tot mai grase.

Cine l-a ucis pe Adrian Păunescu?

Atenţie! Acesta nu e un material senzaţional, dar acum aveţi oportunitatea să înţelegeţi că stilul de viaţă contează. Decisiv! Adrian Păunescu avea doar 67 de ani, iar faptul că era supraponderal şi trăia dezordonat i-a grăbit drumul spre moarte. Ţi-ai propus să mori la 67 de ani?

De ce bărbatul are dreptul să înşele, iar femeia nu?

În civilizaţiile occidentale, o aventură extraconjugală duce, de cele mai multe ori, la sfârşitul relaţiei. În România nu e tocmai aşa. Bărbatul e iertat, femeia e condamnată. De ce?

Cum e să naşti la 10 ani?

Ştirea că o fetiţă în vârstă de zece ani a născut a făcut înconjurul întregii lumi. Bineînţeles că fetiţa era româncă, iar naşterea a avut loc în Spania. Mama fetei a declarat la televiziune că ”la noi aşa ceva e normal”, referindu-se la faptul că fac parte din comunitatea de ţigani.

Cum ajungi o femeie de succes?

E greu de definit acest termen. Trebuie să te raportezi la ceea ce vrei de la viaţă. În principal, eşti o femeie de succes dacă nu ajungi să stai în baie, pe marginea căzii şi să-ţi plângi de milă.

De ce vrei să fii vedetă?

Foarte multe puştoaice îşi doresc să ajungă vedete. Consideră că acest lucru înseamnă atingerea fericirii. Fac o grămadă de compromisuri pentru a ajunge în paginile tabloidelor, pe coperta unei reviste sau invitată într-un show de televiziune. Dar oare merită?

Chiar ai nevoie de silicoane?

Tot mai multe femei consideră implanturile un fel de salvare de la singurătate şi izolare. După cum ştiţi, nu există femei urâte. Educaţia, sportul, comportamentul, hainele, coafura sunt doar câteva dintre armele care fac o femeie să fie cuceritoare.

Cine mai are nevoie de educaţie?

Va pune noua lege a învăţământului capăt privilegiilor din sistem? E prea devreme să dăm un răspuns, dar vedem situaţia dezastruoasă de acum. Sistemul public de educaţie e unul falimentar şi aflat la dispoziţia clanurilor de profesori.

Merita Pamela să le vorbească studenţilor de la Oxford?

Un simbol al industrie erotice a fost invitat să ţină o prelegere la celebra universitate britanică. Vedeta Playboy le-a vorbit studenţilor despre cum să devii vegetarian şi cum să protejezi animalele.

Ce ai face cu un diamant de 27 de milioane de dolari?

Primul răspuns care-ţi vine în cap e acela că l-ai vinde. Ceea ce se şi întâmplă cu celebrul diamant Pantera roz care a fost scos de proprietari la vânzare.

Cum obţii o rochie de mireasă perfectă?

Nu cred că există o soluţie magică. Fiecare fată visează încă din copilărie că va veni o zi în care se va îmbrăca în rochie de mireasă. Acea zi, acel moment e un fel de pisc al feminităţii. Aşa că toate fetele caută soluţii pentru ca acea zi să fie perfectă, pentru ca rochia ei să fie perfectă.

De ce nu poate fi o femeie preşedintele României?

La ultima sa apariţie publică, Traian Băsescu a spus că e foarte greu pentru o femeie să ajungă în postura de a conduce România. Cea mai revoltată de acest anunţ a fost Elena Udrea care are niscaiva gânduri de a pune mâna pe Palatul Cotroceni.

De ce sunt călcate bonele pe trecerea de pietoni?

În urmă cu câteva zile, în Iaşi, o bonă care traversa strada cu un cărucior a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni.