De ce bărbaţii în vârstă sunt vrăjiţi atât de uşor de femei tinere?

Bărbaţii, cu cât înaintează în vârstă, cu atât sunt mai atraşi de femei tinere. Acesta e un adevăr verficat în realitatea de zi cu zi. Multe femei mature consideră această atracţie ca

Bărbaţii, cu cât înaintează în vârstă, cu atât sunt mai atraşi de femei tinere. Acesta e un adevăr verficat în realitatea de zi cu zi. Multe femei mature consideră această atracţie ca fiind  jignitoare, imorală sau chair perversă din partea bărbaţilor.

Şi cu toate aceste etichete neplăcute, bărbaţii de 40, 50, 60 şi mai mulţi ani continuă să fie vrăjiţi de femeile de 20 şi ceva.

Cu cât au mai mulţi bani, cu atât aceştia devin prăzi mai uşoare. În afara dezbaterilor morale, şi al dispreţului femeilor mature, bărbaţii continuă vânătoarea.

Nu pot să mă pronunţ dacă e corect sau nu, dăcă e moral sau nu. Asta e realitatea. Trăim într-o lume în care forma, aparenţa, frumuseţea fizică joacă un rol important din punct de vedere social.

Cei mai mulţi dintre bărbaţi, cu cât înaintează în vârstă, devin specialişti în frumuseţea femeilor şi încearcă să obţină, să cumpere sau să se asocieze cu un ideal proiectat de mintea lor. Într-un fel, privesc frumuseţea feminină ca pe un trofeu demn de afişat în comunitate.

Dacă se află lângă o femeie frumoasă, un bărbat are senzaţia că defectele lui fizice şi morale se observă mai puţin.

Habar n-am dacă e adevărat, dar pot să jur că întotdeauna îmi sar în ochi femeile frumoase.

Femeile mature au două arme cu care pot învinge tinereţea. Ideea e că trebuie folosite împreună. Să depună un efort susţinut ca să rămână atrăgătoare şi educaţia. Oricât ar fi atras un bărbat de fântâna tinereţii veşnice, întotdeauna va alege să rămână lângă o persoană cu care poate comunica, o persoană educată care poate să-l domine intelectual, dacă bărbatul e mai puţin dotat în acest sens, sau o femeie care-l înţelege şi cu care poate comunica.

Îngrijirea şi educaţia transformă o femeie într-o piatră preţioasă pe care şi-o doreşte orice bărbat şi care străluceşte orbitor printre celelalte femei, punându-le în umbră.

Bărbaţii sunt atât de schimbători pentru că astfel de pietre preţioase sunt atât de rare.

De multe ori, tinereţea e mai la îndemână.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod